DOLAR 32,3671 0.14%
EURO 34,9783 -0.3%
ALTIN 2.323,410,18
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adel Kalemcilik’in yeni eğitim öğretim yılında da önceliği, ürün güvenliği oluyor
  • İlk Haberler
  • Eğitim
  • Adel Kalemcilik’in yeni eğitim öğretim yılında da önceliği, ürün güvenliği oluyor

Adel Kalemcilik’in yeni eğitim öğretim yılında da önceliği, ürün güvenliği oluyor

ABONE OL
Eylül 29, 2021 10:05
Adel Kalemcilik’in yeni eğitim öğretim yılında da önceliği, ürün güvenliği oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de ara verilen yüz yüze eğitim-öğretimin geçen hafta başlaması, önemli bir hazırlık sürecini de beraberinde getiriyor. Adel Kalemcilik, markasız ve kaynağı belirsiz ürünlerin tercih edilmemesi gerektiğinin altını çizerken ebeveynleri merdiven altı ürünlere karşı uyarıyor.

 

 

Kırtasiye sektöründe 50 yılı aşkın tecrübesi olan Adel Kalemcilik, 1000’e yakın ürünü Çayırova’daki 36.000 metrekarelik alana kurulu Avrupa’nın en yeni kırtasiye fabrikasında ürün güvenliği prensipleri çerçevesinde üretmeye devam ediyor. “Kendi çocuklarımıza kullandırmayacağımız hiçbir ürünü piyasaya sunmuyoruz” mottosuyla hareket eden Adel Kalemcilik, ürün güvenliği konusunda dünyanın önde gelen akredite test laboratuvarlarıyla birlikte çalışıyor.

 

Covid-19 sürecine uygun yeni düzenlemeler geliştirildi

 

ADEL Kalemcilik, Covid-19 sürecinde aldığı hızlı önlemler ile tüm paydaşlarının sağlığını odak noktası haline getirerek, üst düzey hijyen tedbirleri ve geliştirdiği uygulamaları ile kırtasiye sektöründe iz bırakıyor. Pandemi sürecinin başlamasının hemen akabinde T.C. Sağlık Bakanlığı’nın yönergeleri doğrultusunda gerekli tüm önlemleri alarak, üretim alanları, ofislerin uygunluğu, dış hizmet tedarikçilerinin kontrolleri gibi farklı alanlarda TSE denetiminden geçen marka, kırtasiye sektöründe TSE’den Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi alan ilk şirket oldu. 2021 yılında da Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni güncelleyen Adel Kalemcilik, yılda ortalama 10 bin ürün güvenliği testi ve 30 bin ürün kalitesi testi gerçekleştiriyor.

 

 

Güvenli kırtasiye ürünleri tercih edilmeli

 

Nesillerin gelişimine eşlik eden Adel Kalemcilik, merdiven altı üretilen kırtasiye ve oyuncak ürünlerinin tüketici sağlığını tehdit ettiğinin altını çiziyor. Kırtasiye alışverişlerinde, güvenilirliğinden emin olunan kırtasiye ürünlerinin tercih edilmesini öneren marka velileri, kaynağı belli olmayan, bandrolsüz, ürün güvenliği açısından gerekli testlere tabi tutulmamış ürünlere karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıyor.

 

Adel Kalemcilik, “Kalite, Yenilikçilik, Başarma Tutkusu ve İyilik” olmak üzere 4 temel değeri ile “Hayallerini şekillendirmek, renklendirmek ve iz bırakmak isteyen herkesin hayatında olma” vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.