DOLAR 32,5097 -0.16%
EURO 34,9654 0.34%
ALTIN 2.430,810,33
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahmet Hakan: Gencebay şucu bucu değil, devletçi

Ahmet Hakan: Gencebay şucu bucu değil, devletçi

ABONE OL
Mart 17, 2021 10:21
Ahmet Hakan: Gencebay şucu bucu değil, devletçi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, “Sosyal medyayı kötü niyetle kullananlar var. Bakmıyorum bile eleştirilere. Maalesef bu art niyetliler Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar” demecini veren Orhan Gencebay’ın ‘Erdoğancı değil devletçi’ olduğunu söyledi.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Orhan Gencebay’ın Sabah gazetesine yaptığı açıklamalarda “Sosyal medyayı kötü niyetle kullananlar var. Bakmıyorum bile eleştirilere. Maalesef bu art niyetliler Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar. Ben devletime saygılı biriyim” ifadelerini kullanmasının ardından çıkan tartışmalara değindi.

Ahmet Hakan, yazısında Gencebay’ın ‘Erdoğancı değil devletçi’ olduğunu belirtti.

Orhan Gencebay
© Fotoğraf : Twitter
Orhan Gencebay: ‘Türk müziğini bozuyorsun’ diye idamımı bile isteyenler oldu

Hakan yazısında konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Orhan Gencebay’la siyasi konularda birkaç kez konuşmuş biri olarak kanaatim şudur: ‘Gencebay şucu bucu değil, devletçi. Daha doğrusu her zaman devleti temsil edenlerin yanında.’ Cumhurbaşkanı Özal olduğunda da tutumu buydu, Sezer olduğunda da… Demirel başbakanken de tutumu buydu, Ecevit başbakanken de tutumu buydu… Yarın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olsun… Orhan Gencebay, ‘Art niyetliler Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar’ diyerek sosyal medyaya yüklenirse hiç şaşırmam. Gencebay’ı eleştirelim eleştirmesine de… Devletçi duruşunun bu noktada olduğunu da bilerek eleştirelim. Yani eleştirimizi bu yaklaşımı üzerine bina edelim.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.