DOLAR 34,0009 0.3%
EURO 37,8574 0.65%
ALTIN 2.821,960,45
BITCOIN 1957805-3,32%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netflix’e Tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netflix’e Tepki

ABONE OL
Eylül 1, 2024 23:03
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netflix’e Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Netflix’in Türk askerini karalayan ve yalanlarla örülü olduğunu iddia ettiği bir diziyi yayınlama kararına sert tepki gösterdi.

Çelik’in Tepkisi

Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nı çarpıtan ve Rum tarafının propagandasını yapan bir dizinin, 20 Eylül’den itibaren bir film platformunda yayınlanacak olmasının çok rahatsız edici olduğunu belirtti.

Çelik, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Barışı getiren ve adaleti tesis eden müdahalenin, Rum propagandasıyla hedef alınmasını kabul edemeyiz. Bu dizi vasıtasıyla Kıbrıs Barış Harekatı, kahraman Türk askeri, barış ve adalet hedef alınamaz.”

Ömer Çelik, Türk askerinin Kıbrıs Barış Harekatı’ndaki rolünü itibarsızlaştırmayı hedefleyen bir yapımın yayınlanmasına karşı olduklarını net bir şekilde dile getirdi.

Netflix’in Kararına Eleştiri

Çelik’in tepkisi, Netflix’in söz konusu diziyi platformunda yayınlama kararıyla ilgili genel endişeleri yansıtıyor. Türk askerinin tarihi ve önemli bir operasyonunu çarpıtan veya itibarsızlaştıran yapım karşısında tepkiler yükselmeye devam ediyor.

Ömer Çelik’in açıklamaları, Türk toplumunda bu tür konularda duyarlılığın yüksek olduğunu ve milli değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığın devam ettiğini gösteriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.