DOLAR 32,5896 0.34%
EURO 34,8218 0.22%
ALTIN 2.505,840,88
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akademisyen Gülbahar Akgün Kimdir?

Akademisyen Gülbahar Akgün Kimdir?

ABONE OL
Aralık 30, 2022 12:29
Akademisyen Gülbahar Akgün Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülbahar Akgün 30 Aralık 1990 tarihinde dünyaya gelen ve genç yaşına rağmen çok önemli başarılara imza atmış bir akademisyendir. Hem eğitim ve kariyer yaşantısında hem de kendi için seçmiş olduğu hobilere bakıldığında sürekli üretmek ve faydalı olmak onun en büyük yeteneği olarak ortaya çıkıyor.

Akademisyen Gülbahar Akgün Trabzon’da dünyaya geliyor. İlk ve orta öğretimini Trabzon’da tamamladıktan sonra Lisans ve yüksek lisans eğitimlerinde çok önemli başarıları ortaya koyuyor. Doğu Akdeniz Üniversitesinde master uygulamalı matematik ve bilgisayar bilimlerinde kriptografi üzerine tezini yazdıktan sonra bu üniversitede doktoraya başlıyor. Şu an halen Doğu Akdeniz Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak hizmet veren genç akademisyen aynı zamanda üniversitenin araştırma görevlisi senatosunda temsilci görevini üstleniyor.

Akademik personel olarak hizmet verdiği üniversitesinde sadece bu alanla sınırlı kalmayarak çok daha farklı sorumlulukların ve sosyal projelerin içerisinde yer alıyor. Tüm bu başarılarıyla birlikte spora ve özellikle futbola karşı büyük bit ilgi duyuyor. Ve güçlü Trabzonspor hayranı olduğunu özellikle vurguluyor.

Instagram:

https://www.instagram.com/akgun___gul/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.