DOLAR 32,5414 0.24%
EURO 34,7561 0.05%
ALTIN 2.490,481,16
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Atatürk büstünü çöpe attı! Gözaltına alınırken “Maske takmak şirktir” dedi
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Atatürk büstünü çöpe attı! Gözaltına alınırken “Maske takmak şirktir” dedi

Atatürk büstünü çöpe attı! Gözaltına alınırken “Maske takmak şirktir” dedi

ABONE OL
Aralık 20, 2020 14:10
Atatürk büstünü çöpe attı! Gözaltına alınırken “Maske takmak şirktir” dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gerçekleşen olay, dün akşam saatlerinde Zeytinköy Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Muhterem A., sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek Hayırseverler Ortaokulu’ndaki Atatürk büstünü yerinden söktü. Büstü, okulun yanındaki çöp kutusuna atan Muhterem A., çevresinde bulunan 2 Türk bayrağını da keserek yanına aldı.

POLİSE HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Muhterem A. daha sonra bölgede devriye görevi yapan polis ekiplerinin yanına gidip Atatürk büstünü söktüğünü ve çöpe attığını söyledi. Muhterem A. gözaltına alınırken, çöp kutusuna atılan büst, polis ekiplerince bulunduğu yerden çıkartıldı. Muhterem A.’nın üzerindeki kesilmiş Türk bayraklarına da el konuldu. Hakkında soruşturma başlatılan Muhterem A.’nın bir okulda hizmetli olarak görev yaptığı ve geçen hafta istifa ettiği öğrenildi.

Atatürk büstünü çöpe attı! Gözaltına alınırken 'Maske takmak şirktir' dedi

“MASKEYİ ÇIKARTIN”

Muhterem A., emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Maskeyi çıkartın. Maske takmak Allah’a şirktir. Maske takmayın” dedi. Ardından da Muhterem A., maskesini aşağıya indirdi. Polis ekiplerince uyarılan Muhterem A. daha sonra maskeyi uygun şekilde taktı.

Atatürk büstünü çöpe attı! Gözaltına alınırken Maske takmak şirktir dedi



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.