DOLAR 32,3303 0.24%
EURO 35,0931 -0.1%
ALTIN 2.296,470,85
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AVVA İle Murat Boz İş Birliğinden  Türk Eğitim Vakfı’na Anlamlı Bağış
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • AVVA İle Murat Boz İş Birliğinden Türk Eğitim Vakfı’na Anlamlı Bağış

AVVA İle Murat Boz İş Birliğinden Türk Eğitim Vakfı’na Anlamlı Bağış

Türkiye’de erkek giyim markalarının öncülerinden AVVA; ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz ile gerçekleştirdiği “AVVA X Murat Boz’’ parfüm projesinin bütün gelirlerini, gençlerin eğitimlerini desteklemek için Türk Eğitim Vakfı’na (TEV) bağışladı.

ABONE OL
Ağustos 24, 2022 13:14
AVVA İle Murat Boz İş Birliğinden  Türk Eğitim Vakfı’na Anlamlı Bağış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erkek giyiminde smart casual stilinin öncüsü AVVA, Mart 2019’da Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğiyle ‘AVVA X Murat Boz’ isimli bir parfüm projesi başlattı. Proje kapsamında Murat Boz’un özel olarak seçtiği koku, AVVA tarafından “AVVA X Murat Boz’’ ismi ile parfüm olarak üretilmeye başlandı. Yaklaşık bir yıl süren proje kapsamında toplam 3000 adet parfüm üretildi ve üretilen parfümler Türkiye genelindeki tüm AVVA mağazalarında, projeye özel olarak hazırlanan stantlarda satışa sunuldu.

Proje kapsamında 425.000 TL gelir elde edildi, TEV’e bağışlandı
‘AVVA X Murat Boz’ projesinde satılan parfümlerden 425.000 TL’lik elde edilen bütün gelir, Avva tarafından gençlerin hayatına katkıda bulunmak ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için çalışan Türk Eğitim Vakfı’na bağışlandı.

Türk Eğitim Vakfı Hakkında:

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 4 Mayıs 1967 tarihinde merhum Vehbi Koç’un önderliğinde eğitime gönül vermiş 205 Türk aydını tarafından kuruldu. Başarılı ve maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere burs desteği vererek Türkiye’ye ve insanlığa katkı sağlayacak öncü gençleri ve onların yetişecekleri eğitim sistemini destekleyen TEV, kuruluşundan günümüze yaklaşık 260 bin yurt içi ve 2 bin yurt dışı bursu sağladı. Eğitime katkılarını 31 adet eğitim tesisi yaptırarak destekleyen Türk Eğitim Vakfı ayrıca Türkiye’de üstün başarılı ve yüksek potansiyelli öğrencilere ihtiyaç duydukları eğitimi lise düzeyinde sağlamak amacıyla kurulan İnanç Lisesi’ni 2001 yılında devraldı ve okul Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) adıyla eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. İzmir’de, Trabzon’da ve Ankara’da kız öğrenci yurdu açarak Türk Eğitim Vakfı Öğrenci Yurtları İktisadi İşletmesi bünyesinde faaliyet alanını genişletti.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.