DOLAR 32,5758 0.1%
EURO 35,0251 0.52%
ALTIN 2.432,010,38
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aynaların Fatih’i Olarak Tanınan Fatih Arslan

Aynaların Fatih’i Olarak Tanınan Fatih Arslan

Geçtiğimiz günlerde isminden sıkça söz ettiren ayna tasarımcısı severek yapmış olduğu çalışmalar ile pek çok kişiyi büyüledi.

ABONE OL
Ekim 31, 2022 13:34
Aynaların Fatih’i Olarak Tanınan Fatih Arslan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde isminden sıkça söz ettiren ayna tasarımcısı severek yapmış olduğu çalışmalar ile pek çok kişiyi büyüledi. Bulunduğu alana derinlik katan şık aynaları her yerde uyumla kullanılabilen sanatçı lüks BMW aracını kaplattırmak için dahi ayna tercih ettiğini duymuştuk. Sadece ayna üretimi yapmakla kalmayan mobilya ve aksesuarlar ile aynaları uyum içerisinde bütünleştiren farklı bakış açısına sahip gerçek bir sanatçı Fatih Arslan.

Özellikle aynalardan oluşturduğu saatler zamanın ötesinde denilebilecek bir şıklık içindedir. Öyle ki bu tasarımları fark eden temizlik avcıları programlardan tanıdığımız Kadir Ezildi bu şık ve temiz görüntüye hayran kalıp kendi evine Ayna Merkezi’nin özel tasarım aynalarıyla döşettirdi. Sosyal medya aracılığı ile memnuniyetini ve hayranlığını dile getirmişti.

Ayna Tasarım ve Fatih Arslan

Ayna tasarımcısı Fatih Arslan normalde insanlar aynaları sadece kendi yansımalarını görmek için kullanıyorlardı ancak yeni yapmış olduğumuz tasarımlar ile beraber bu algının dışına çıkmak istiyoruz. İnsanlar aynaları mobilya ve birçok aksesuar ile tamamlayıp hem evlerinde hem de mağazalarında bu şıklığı ve ferahlığı yansıtabilecekler.

Ayna Merkezi duvar kaplama için özel tasarım aynalar, baklava ayna, konsol aynası, aynalı saat, aynalı mobilyalar gibi çok geniş bir ürün skalasına sahip bulunuyor. Müşterilerden gelen özel taleplere göre yeni tasarımlar üretmeye devam ediyor. Uzun senelerdir müşterilerine kaliteli hizmet veren Ayna Merkezi Fatih Arslan‘ın aynaları ile oluşturduğu illüzyonlar ile başarılı projeler gerçekleştiriyor.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.