DOLAR 32,3823 0.19%
EURO 35,0987 -0.05%
ALTIN 2.325,130,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Akar’dan Dünya Pilotlar Günü mesajı

Bakan Akar’dan Dünya Pilotlar Günü mesajı

ABONE OL
Nisan 26, 2021 11:59
Bakan Akar’dan Dünya Pilotlar Günü mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar mesajında, şu ifadelere yer verdi:

“Başta semalarımızı ve vatanımızı koruyan Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu fedakar pilotlarımız olmak üzere, tüm pilotlarımızın ‘Dünya Pilotlar Günü’nü en içten duygularla kutluyorum. Yüksek sorumluluk, bilgi ve eğitim gerektiren prestijli bir görevi ifa eden Hava Kuvvetlerimizin kahraman ve fedakar pilotları, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonraki zorlu süreçte, üstlendikleri görev ve sorumlulukları büyük bir başarıyla yerine getirmiştir, getirmektedir.

Semalarımızı korumanın yanı sıra, terörle mücadele kapsamında yurt içi ve sınır ötesinde icra edilen harekatlarda; mavi vatanımızdaki hak, alaka ve menfaatlerimizin kararlıkla korunmasında Kara ve Deniz Kuvvetleri unsurlarımız ve İçişleri Bakanlığı unsurları ile büyük bir uyum içerisinde görev yapan kahraman pilotlarımız, elde edilen başarılarda büyük pay sahibidir.

Semalarımızdaki güven timsali olan pilotlarımızın sahip oldukları yetenek, eğitim, disiplin ve üstün sorumluluk anlayışıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üstlendikleri tüm görevleri başarıyla yerine getireceklerine inancımız tamdır. Bu anlamlı gün vesilesiyle, şehit olmuş ve ebediyete intikal etmiş tüm pilotlarımızı rahmet ve minnetle, gazi pilotlarımızı şükranla yad ediyorum. Asil milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin gururu olan tüm pilotlarımızı bir kez daha en içten duygularla kutluyor; kendilerine emniyetli uçuşlar, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum.”

Adem Aslan

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.