DOLAR 32,5799 0.02%
EURO 34,8908 -0.06%
ALTIN 2.427,47-0,08
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bitcoin Alışveriş Borsası Neden Tercih Ediliyor?

Bitcoin Alışveriş Borsası Neden Tercih Ediliyor?

ABONE OL
Ocak 6, 2021 06:04
Bitcoin Alışveriş Borsası Neden Tercih Ediliyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin dijital ortam üzerinden kolayca alınıp satılabiliyor. Fakat amatör türden borsalarda bu işlemlerin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi mümkün değildir. Bu tarz platformlarda müşteri memnuniyetine değer verilmiyor. Dolayısıyla doğrudan kendi kazançları doğrultusunda hizmetler sunuluyor. Bu durum beraberinde yatırımcıların çoğu zaman mağduriyetler yaşamasına neden oluyor. Ancak profesyonel Cointral sitesinde bu gibi olumsuzluklar söz konusu değildir. Firma kurumsal kimliğe sahip olduğundan Türkiye’nin en kaliteli ve güvenilir 1 bitcoin dijital para alışveriş borsasıdır.

Bitcoin Alışverişi Kimler Yapabilir?

Dijital paraların alışverişlerinde kullanıcıların yaş kısıtlamasına maruz kalması söz konusu değildir. Dolaysıyla btc alışverişleri Cointral platformu üzerinden dileyen herkes tarafından işlem yapılabiliyor. Fakat bu dijital para birimi alışverişlerinde risk etkenleri oluşmaması açısından, kullanıcıların öncelikle söz konusu işlemler hakkında tecrübeye sahip olması önemlidir. Geçmiş dönemlerde yapılan hatalı işlemler beraberinde yatırımların kaybedilmesine neden olmuştur. Özellikle amatör borsalarda bu tür negatiflikler sıklıkla meydana geliyor.

Bitcoin Yatırımı Kazandırır mı?

Pek çok online yatırımcılar tarafından bitcoin giriş ve yatırımı bugün dahi kazandırır mı konusu merak ediliyor. Bitcoin yapılan uzman tahminleri doğrultusunda ortalama olarak 2140 yılına kadar devam edecektir. Dolaysıyla bu dijital para birimi uzun yıllar boyunca değer alması öngörülüyor. Fakat her yatırım sektöründe olduğu gibi dijital para sektöründe de doğal olarak risk faktörleri bulunuyor. Bilinçsiz yatırımlar beraberinde yatırım miktarlarının kaybedilmesine neden olabiliyor. Bunun haricinde dijital para dünyasında özellikle kullanıcı bilgilerinin çalınma durumu da görülebiliyor. Tüm bu risklerin söz konusu olmaması açısından Cointral sitesi güvenle tercih ediliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.