DOLAR 32,4895 0.22%
EURO 34,6095 0.3%
ALTIN 2.474,01-0,35
BITCOIN 2033617-4,82%
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Blockchain.com, Tesla’nın erken aşama yatırımcısı Baillie Gifford’dan 100 milyon dolar yatırım aldı
  • İlk Haberler
  • Teknoloji
  • Blockchain.com, Tesla’nın erken aşama yatırımcısı Baillie Gifford’dan 100 milyon dolar yatırım aldı

Blockchain.com, Tesla’nın erken aşama yatırımcısı Baillie Gifford’dan 100 milyon dolar yatırım aldı

ABONE OL
Nisan 26, 2021 12:09
Blockchain.com, Tesla’nın erken aşama yatırımcısı Baillie Gifford’dan 100 milyon dolar yatırım aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Microsoft‘un Discord‘u 10 milyar doların üzerinde bir fiyata satın almak istediğini geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık. Yaklaşık 1 aydır devam eden satın alma görüşmeleri yolun sonuna geldi. The Wall Street Journal‘ın şirketlere yakın kaynaklara dayandırdığı bilgilere göre Discord, Microsoft’un satın alma teklifini kabul etmedi ve görüşmeleri sonlandırdı.

Hatırlatmak gerekirse Microsoft ile birlikte adı açıklanmayan iki şirketin daha Discord’u satın almak istediği ortaya çıkmıştı. Discord’un bu iki şirket ile görüşüp görüşmediği konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Görüşmelerin bitmesinin ana nedeni olarak ise Discord’un yoluna tek başına devam etmek istemesi.

Görüşmelerin sonlanması ile birlikte Discord’un halka arz gerçekleştirerek yoluna bağımsız olarak devam edeceği de edindiğimiz bilgiler arasında. Pandemi döneminde hızla büyüyen ve 6 ay içinde değerlemesini iki katına çıkaran Discord’un gelecek aylarda halka arz ile karşımıza çıkması ise sürpriz olmayacak gibi görünüyor.

2012 yılında Mikołaj Roszak ve Stanislav Vishnevskiy tarafından San Francisco’da kurulan Discord’un bugüne kadar 500 milyon dolara yakın yatırım aldığını da hatırlatalım. Temelinde oyun odaklı bir iletişim platformu olarak hizmet veren Discord, pandemi döneminde eğitim amaçlı olarak bile kullanıldı. Discord ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.