DOLAR 32,4106 0.16%
EURO 35,0075 -0.19%
ALTIN 2.329,090,45
BITCOIN 22939492,80%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Breaking News dışında Qatar News ve Dubai News’de Yayında…

Breaking News dışında Qatar News ve Dubai News’de Yayında…

ABONE OL
Mart 8, 2023 14:33
Breaking News dışında Qatar News ve Dubai News’de Yayında…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortadoğu başta olmak üzere bir çok yabancı kanala İstanbul ve Türkiye Yayın sorumlusu olan Savaş Uğurlu önderliğinde 2016 senesinden beri yayın yapan Breaking News Turkey (www.breakingnews.com.tr) dışında yine Savaş Uğurlu önderliğinde 2 önemli haber sitesi Türkiye’de yayın hayatına başladı. Dubai News ve Qatar News isminde yayın hayatına başlayan internet haber siteleri Türkiye’den ve Dünyadan son dakika haberler başta olmak üzere bir çok kategoride haberler verecek. Uğurlu, Türkçe olarak yayın hayatına başlayan Dubai News ve Qatar News’de haberlerini yayınlatmak isteyenlerin [email protected] ve [email protected] mail adreslerine mail atabileceklerini yayınlanan haberlerini ise www.qatarnews.com.tr ve www.dubainews.com.tr sitelerinden takip edebileceklerini söyledi.

UĞURLU, “ÖZEL RÖPORTAJLARA AĞIRLIK VERECEĞİZ”

Meslek hayatında 22. senesini dolduran gazeteci Savaş Uğurlu, “Breaking News’de yaptığımız gibi, Dubai News ve Qatar News’de çok özel isimlerle gerek yazılı gerekse görüntülü haberler yapacağız. Çok ses getiren röportajlara yakında başlamış olacağız.” dedi

“RUSYA İLE ALAKALI BİR ÇALIŞMAMIZ OLACAK”

Gazeteci Savaş Uğurlu Rusya haberleri ile alakalı da bir çalışmalarının olduğunu ve yine İstanbul’dan yayın hayatına başlayacak olan Rusya haberleri içerecek bir mecra kuracaklarını bununla alakalıda çalışmalara yakında başlayacaklarını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.