DOLAR 32,3931 0.21%
EURO 35,3717 0.15%
ALTIN 2.322,550,16
BITCOIN 22971372,41%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CANSU DURKUN AKADEMİ

CANSU DURKUN AKADEMİ

ABONE OL
Mart 9, 2021 11:40
CANSU DURKUN AKADEMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Cansu Durkun, ülkemizde profesyonel güzellik uzmanlığı mesleğini ileriye götürerek aldığı birçok eğitim çerçevesinde ülkemizde değerli güzellik uzmanlarını yetiştirmek adına Cansu Durkun Akademiyi açmış olan profesyonel bir eğitmen. Cansu Durkun’a Akademisinde hangi eğitimleri verdiğini bizzat kendisine sorduk.

Durkun ; 5 güne bölerek vermiş olduğumuz eğitimde yeni katılımcılarımızın ilk günlerinde ilk olarak teorik eğitim çerçevesinde bizzat kendim seminer ve dersler vererek kaş konturu, kalıcı makyaj uygulaması, kıl tekniği vb. birçok alanda detaylı olarak bilgilendiriyoruz. Daha sonra ise, gelen müşterilerimize en uygun işlemlerin yapılabilmesi adına ilk adımda yapmış olduğumuz yüz analizinin nasıl gerçekleştiğini öğrencilerimize de birebir aktarıyoruz.  Hem teorik hem de pratik olarak öğrenmelerini sağlıyoruz. Daha sonra ise, Melanin hakkında bilgiler vererek, birçok hayati fonksiyon dahil olmak üzere eksikliği dahilinde birçok belirtilerin var olacağına dair bilgiler vererek bu hususta müşteri iletişimini nasıl gerçekleştireceklerine dair bilgiler veriyoruz. Daha sonra ise, Pigmentoloji eğitimi ve renk oluşturma hususunda öğrencilerimize en ufak detaya kadar her bir ayrıntıdan bahsediyoruz. Biliyorsunuz ki, kalıcı makyaj uygulamalarında Pigmentoloji ve renk oluşturma oldukça önemlidir. Bu konuda öğrencilerimize bilgiler verdikten sonra, kalıcı makyaj uygulamasının ana temasına geçerek bu uygulamanın kimlere yapılabilip, yapılamayacağı konusunda da detaylı bilgilendiriyoruz. Aynı zamanda, bildiğiniz üzere kalıcı makyaj uygulaması profesyonel gerektiren birçok detayı bulunan eğitim olmadan kesinlikle yapılamayacak olan bir uygulamadır. Daha sonra ise ilk günümüzün son uygulaması olarak, pratik kısmına geçerek, kalıcı makyaj uygulamasında kurşun kalem ile çizgi çizme işlemi gerçekleştiriyoruz. Bunun sebebi ise, öğrencilerimizin el beceresini geliştirmek.

Cansu Dursun Akademi’de 2. Günde ise genelde kıl tekniği ile kaş üzerine odaklanıyoruz. 2. Eğitim günümüzde uygulamalı eğitim ile başlayarak kaş şablonu çizme eğitimi gerçekleştiriyoruz. Daha sonra ise öğrencilerimizin Latex deri üzerinde kıl tekniği çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda, bildiğiniz üzere kıl tekniği ile kaş çalışması konusunda sağ ve sol kaşların birbiri ile orantılı olması oldukça önemlidir. Bu sebeple, 2. Günün son eğitimi olarak sağ ve sol kaş orantısı çalışması gerçekleştiriyoruz.

Cansu Durkun Akademi’de 3. Gün eğitiminde oldukça önemli olan kıl tekniği ile kaş çalışmalarına devam ederek bu konuda öğrencilerin profesyonelleşmesini sağlıyoruz. İlk olarak, uygulamalı eğitim yaparak, bizzat benim kıl tekniği ile kaş uygulamamı izlettikten sonra latex üzerinde kıl tekniği çalışmalarına devam ediyoruz. Bu sayede daha çok tecrübe kazanıyorlar.

Cansu Durkun Akademi’de 4. Gün eğitiminde ise benim gözetimim altında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha sonra ise ara ve ana uyuşturucu konusunda eğitim veriyoruz.

Cansu Durkun Akademi’de 5. Gün eğitiminde ise canlı model üzerinde çalışmalarımıza devam ederek öğrencilerin tecrübe ve pratiklik kazanmasını sağlıyoruz.

Web Sitesi: www.cansudurkun.com
Instagram: cansudurkun
Facebok: cansudurkun
Pinterest: cansudurkun

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.