DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CİLT BAKIMINDA AURELIA GENEVE ETKİSİNİ KEŞFEDİN!

CİLT BAKIMINDA AURELIA GENEVE ETKİSİNİ KEŞFEDİN!

ABONE OL
Nisan 20, 2022 08:04
CİLT BAKIMINDA AURELIA GENEVE ETKİSİNİ KEŞFEDİN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geleneksel Çin tıbbına ait bir tedavi yöntemi olan Gua Sha, günümüzde daha çok cilt için yaşlanma karşıtı bakımda kullanılıyor. Özel enerjisi olan taşlar yardımıyla yapılan Gua Sha masajında amaç; kan dolaşımını arttırarak, hücrelere daha fazla oksijen göndererek cildin iyileşmesini sağlamak. Tabii bu yöntemde masajın nasıl yapıldığı kadar kullanılan taşlar ve beauty tool’lar da büyük önem taşıyor.

 

Doğal taşlar ve özel madenlerden üretilen Aurelia Genéve, 2 yeni masaj aleti ile daha canlı ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

 

AURELIA GENEVE 2 REPLACEABLE HEAD BEAUTY BAR, 695 TL.

Çift başlığa sahip titreşimli gua sha masaj taşı Aurelia Geneve 2 Replaceable Head Beauty Bar’ın büyük başlığı cildin kan dolaşımını uyarmaya, kolajen üretimini teşvik etmeye; ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Küçük başlık ise göz çevresindeki şişlikleri ve göz altı morluklarını gidermeye yardımcı olarak, canlılık ve aydınlık sağlıyor. Pembe kuvarsın iyileştirici gücünden yararlanmak için 2 başlığı da pembe kuvars kristalinden tasarlanan bu masaj aleti, titreşimi açık ya da kapalı kullanılabiliyor. Daha iyi sonuç almak için kullanımdan hemen önce başlığı buzdolabında soğutarak ürünün etkilerini arttırmanız mümkün.

 

AURELIA GENEVE -T- SHAPED ENERGY BEAUTY BAR, 495 TL.

T şeklindeki güzellik masaj aleti Aurelia Geneve -T- Shaped Energy Beauty Bar, göz çevresi, dudaklar, alın, boyun ve ellerinizdeki kırışıklıkları, sarkmaları azaltmaya ve cildin daha genç görünmesine yardımcı oluyor. Pille çalışan titreşim özelliği (dakikada 6000 titreşim) sayesinde kan dolaşımını hareketlendirerek, cilde lifting etkisi yapıyor ve böylece cilt daha canlı ve sağlıklı görünüme kavuşuyor. Su geçirmez yapısıyla banyoda da kullanılabilen masaj aleti, ister tek ister nemlendirici ve serum gibi ürünlerinizle birlikte sadece yüzünüzde değil, dekolte bölgenizde de kullanılabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.