DOLAR 32,6012 0.38%
EURO 34,8081 0.2%
ALTIN 2.504,810,83
BITCOIN 21100635,90%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Crenw Web Yazılım ve Web Tasarım

Crenw Web Yazılım ve Web Tasarım

ABONE OL
Nisan 19, 2021 12:53
Crenw Web Yazılım ve Web Tasarım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Crenw web yazılım ve tasarımı konusunda kurulduğu ilk dönemden beri oldukça profesyonel bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Müşterilerine hayallerindeki gibi bir internet sitesini oluşturmak ve bunun yazılımlarını gerçekleştirmek, Crenw ekibinin en profesyonel alanıdır. Bu bağlamda markanın çalışma gerçekleştirdiği pek çok farklı alan bulunuyor. Üstelik müşteri memnuniyetini de en üst seviyede tutmayı başaran bir ekip çalışması da söz konusudur.

Marka tarafından sağlanan tüm tasarım ve yazılım hizmetlerinde müşterilere belirli süreler aralığında rapor veriliyor. Bu sayede müşteriler hayallerindeki gibi olacak web yazılım ve tasarımı hakkında sürekli olarak bilgilendirilmiş oluyorlar. Aynı zamanda müşterilerin talepleri doğrultusunda hareket eden marka, bu konuda da fazlasıyla başarılı bir şekilde ilerliyor diyebiliriz.

Crenw Referansları

Crenw web tasarım ve yazılımı konusunda oldukça profesyonelleşmiş bir marka olarak karşımıza çıkar. Şimdiye kadar gerçekleştirdiği tüm site tasarımı ve yazılımlarında pek çok farklı sektörden müşteriler ile çalışmıştır. Bu bakımdan Crenw tercih edenler her zaman bir adım daha önde olmayı başarıyor. Aşağıda markayla daha önceden çalışmış ve başarılı olduğunu teyit etmiş önemli işletmelerin isimleri yer alıyor.

  • Eskişehir Haber 26
  • Sanal Ajans
  • Son Dakika Haberler
  • Uluslararası Sosyal Medya Federasyonu
  • Webmaster ve İçerik Üreticileri Derneği
  • Çekilişgram

Online platformlar üzerinden artık e-ticaret de yapılabildiği gibi çeşitli haber kanalları, ajanslar ve önemli kuruluşlar da yerini almaktadır. Markalarını ve işletmelerini en güzel şekilde tanıtabilmek ve reklamını sağlayabilmek adına web tasarımı oldukça önemlidir. Bu bağlamda Crenw oldukça başarılı işler çıkararak önemli sektörlerden referans almayı başarmıştır.

Crenw Hizmetleri Nelerdir?

Her zaman en iyisi için uğraşan ve bu konuda tüm tecrübe ve özgünlüğünü kullanan Crenw markası, müşterilerine çeşitli alanlarda hizmet sunmaktadır. Özellikle de online platformlarda kendini insanlara tanıtmak ve daha geniş bir kitleyi radarına almak isteyen pek çok marka bulunmaktadır. Bu markalar Crenw ile çalışarak istedikleri müşteri kitlesini en özgün çalışmalar ile kendilerine çekebilmektedir. Aşağıda markanın müşterilerine sağladığı hizmetleri maddeler halinde sıraladık.

  • Web tasarım ve yazılım
  • Kurumsal web tasarım ve yazılım
  • Web site optimizasyonu
  • Web site güvenliği
  • Web hosting

Web hosting hizmetini de müşterilerine sağlayan marka, bulunduğu sektörde müşterilerini her zaman bir adım daha öne taşımak için uğraşır. Bu konuda şimdiye kadar emin adımlarla ilerleyen Crenw ayrıca alan adı konusunda da uzmandır.

Crenw Alan Adı

Crenw Alan Adı alma konusunda da müşterilerine yardım elini uzatıyor. Markanın online web adresi üzerinden müşteriler istedikleri alan adını rahatlıkla satın alabiliyorlar. Bunun için uygulanması gereken adımlar şu şekildedir;

  • Yayınlamak istenilen sitenin alan adının düşünülmesi ve en uygun kelimelerin bulunması
  • Karar verilen alan adının kullanılabilirlik durumunun test edilmesi
  • Kullanıma uygun olan özgün alan adını Crenw üzerinden satın almak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.