Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Türkmenoğlu, Şanlıurfa’da akrabalarıyla buluştu

ASOĞLU Ailesi organizatörlüğü ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, Şanlıurfa’da akrabalarıyla bir araya geldi. Bir düğün salonunda gerçekleşen buluşmaya Türkmenoğlu’nun binlerce akrabası katıldı. Davet üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı Türkmenoğlu, dün akrabalarıyla buluşmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Türkmenoğlu’nu havaalanında binlerce akrabası karşıladı. Yüzlerce araç Ayşe Türkmenoğlu’nu karşıladı Türkmenoğlu’nun kent merkezindeki bir düğün salonunda akrabalarıyla bir…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Türkmenoğlu, Şanlıurfa’da akrabalarıyla buluştu

ASOĞLU Ailesi organizatörlüğü ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, Şanlıurfa’da akrabalarıyla bir araya geldi. Bir düğün salonunda gerçekleşen buluşmaya Türkmenoğlu’nun binlerce akrabası katıldı.

Davet üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı Türkmenoğlu, dün akrabalarıyla buluşmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Türkmenoğlu’nu havaalanında binlerce akrabası karşıladı.

Yüzlerce araç Ayşe Türkmenoğlu’nu karşıladı

Türkmenoğlu’nun kent merkezindeki bir düğün salonunda akrabalarıyla bir araya geldiği toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve önceki dönem Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi de katıldı.

Burada yaptığı konuşmada akrabalarıyla olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Türkmenoğlu, akrabası olan İş İnsanı İbrahim Asoğlu’na teşekkür ederek şöyle konuştu: “Bizleri, sizlerle bir araya getiren değerli İbrahim Asoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte Türkiye’nin çok daha güzel yarınlarını hep beraber konuşuruz.”

Türkmenoğlu’nun uzun yıllar önce İç Anadolu’ya göç eden akrabalarından biri olduğunu söyleyen İş İnsanı İbrahim Asoğlu ise “Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu Şanlıurfa’da misafirimiz oldu. Mirdesi aşiretinin Terkan kolundan İç Anadolu’ya yaklaşık 200 yıl önce giden akrabalarımızdan biridir. Biz de kendisini Şanlıurfa’da misafir ettik. Siverek, Hilvan, Bozova, Harran, Akçakale, Diyarbakır ve Adıyaman’dan gelen misafirlere çok teşekkür ederim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bizleri onure etti. Bizi yalnız bırakmayan Mirdesi Derneğine ve akrabalarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber videosu:

 

Benzer Haberler
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: “Türkiye’nin Suriye Politikası ve Barış Diplomasisi”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: “Türkiye’nin Suriye Politikası ve Barış Diplomasisi”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Suriye’nin Güvenliğinde Türkiye’nin İstikrarlaştırıcı Gücü Paneli’nde Konuştu
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Suriye’nin Güvenliğinde Türkiye’nin İstikrarlaştırıcı Gücü Paneli’nde Konuştu
ASELSAN, Abu Dabi’deki Savunma Fuarında Yeni Projelerini Tanıttı
ASELSAN, Abu Dabi’deki Savunma Fuarında Yeni Projelerini Tanıttı
ASELSAN Abu Dabi’de Savunma Sanayii Fuarında Öne Çıkıyor
ASELSAN Abu Dabi’de Savunma Sanayii Fuarında Öne Çıkıyor
Emine Erdoğan, Üreten Kadınları Ödüllendirdi
Emine Erdoğan, Üreten Kadınları Ödüllendirdi
Şam Havalimanı’nda Türk Teknik Ekip Çalışmalarını Sürdürüyor
Şam Havalimanı’nda Türk Teknik Ekip Çalışmalarını Sürdürüyor
Türkiye'den Dünya'yadan ilk Haberler burada
İlk Haberler

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Hakkımızda
Copyright © 2025 Tüm hakları İLKHABERLER 'de saklıdır.