DOLAR 32,6076 0.38%
EURO 34,7608 0.01%
ALTIN 2.497,180,53
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyet coşkusu

ABONE OL
Kasım 2, 2020 09:50
Cumhuriyet coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altındağ’da futbolun yeni yıldız adaylarını yetiştirmek için başlatılan futbol kursu devam ediyor. Altındağ Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalar, antrenörler Muharrem Ergün ve Tuncay Karakaş tarafından yürütülüyor.

A. Cevat UĞRAŞ

ANKARA (Anayurt) – Altındağ’da futbolun yeni yıldız adaylarını yetiştirmek için başlatılan futbol kursu devam ediyor. Altındağ Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde  yapılan çalışmalar, antrenörler Muharrem Ergün ve Tuncay Karakaş tarafından yürütülüyor. Futbol kursunda antrenmanlar  koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan sağlık tedbirleri alınarak devam ederken antrenmanların yanı sıra özel günler için de etkinlikler düzenleniyor.

Altındağ Halk Eğitim Müdürü Cihan Yıldırım ve Müdür Yardımcısı Özkan Lel Halk Eğitimde açılan futbol kurslarında Cumhuriyetimizin 97. yılı nedeniyle Cumhuriyet Bayramı etkinliği düzenlediklerini ifade ettiler.

Halk Eğitim Müdürü Cihan    Yıldırım,  Altındağ bölgesinde gençler ve çocukların spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarını sağladıklarını ifade ederek, Cumhuriyetimize layık bireyler yetiştirmeye özen gösterdiklerini ifade etti.

Yıldırım“ Altındağ Halk Eğitim Merkezi olarak futbol kursumuz  antrenörlerimiz  Muharrem Ergün  ve Tuncay Karakaş gözetiminde  programlı, disiplinli bir çalışma ile devam ediyor.  Altındağ’da gençlerimizin ve çocuklarımızın  futbola ilgisi oldukça fazla. Bizler de yöneticiler ve eğitimciler olarak sportif faaliyetlerimizin yanı sıra öğrencilerimizi önemli günlerde düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle daha da bilinçli bireyler olmaları için çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 97. yılını kutladığımız bu günlerde Cumhuriyet etkinliği düzenledik” diye konuştu.

CUMHURİYETİMİZİ EMANET EDECEĞİZ

Antrenör Muharrem Ergün de  Altındağ’da spora ve özellikle futbola büyük bir ilginin olduğunu ifade ederek,

“Altındağ’da spor ve futbol potansiyeli var.  Altındağlı gençlerimiz, çocuklarımız futbolu çok seviyorlar. Bizler de bu sevgi ve ilgiyi Altındağ Halk Eğitim Merkezinde açtığımız futbol kursu ile doğru bir yöne kanalize etmeye çalışıyoruz. Eğitimlerimiz sportif faaliyetlerle birlikte öğrencilerimizin daha bilinçli ve çevresine, topluma daha yararlı bireyler olmaları doğrultusunda yaptığımız etkinliklerle devam ediyor. Bu anlamda Cumhuriyetimizin 97. yılını kutladığımızı bu süreçte de Cumhuriyetimizi emanet edeceğimiz, geleceğimiz olan çocuklarımızın daha bilinçli bireyler olmaları için emek harcıyoruz” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.