DOLAR 32,4294 0.2%
EURO 35,3837 0.19%
ALTIN 2.326,610,33
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Damla Gezen Bu Kez Yeni Şarkısı Affetmek ile Gündeme Bomba Gibi Düşüyor
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Damla Gezen Bu Kez Yeni Şarkısı Affetmek ile Gündeme Bomba Gibi Düşüyor

Damla Gezen Bu Kez Yeni Şarkısı Affetmek ile Gündeme Bomba Gibi Düşüyor

ABONE OL
Ağustos 25, 2022 07:08
Damla Gezen Bu Kez Yeni Şarkısı Affetmek ile Gündeme Bomba Gibi Düşüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Damla gezen ismini artık birçoğumuz tanıyoruz. Dijital platformlarda sosyal medya hesaplarında etkin bir takipçi kitlesine sahip olan Damla Gezen aynı zamanda televizyon ve şov dünyasında da adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak çıkarmış olduğu Affetmek isimli single çalışması ile müzik dünyasında da ses getireceğe benziyor. Ve çıkan bu yeni single çok kısa sürede oldukça hızlı bir şekilde yükselmeyi başarıyor

Damla Gezen 1998 doğumlu oldukça genç ve başarılı bir isim. Eğitim onun için öncelikli geliyor ve Işık Üniversitesi İç Mimarlık bölümünde başarıyla devam eden bir eğitim hayatı sürüyor. Başarılı eğitim hayatı ile birlikte oldukça sosyal bir kişiliğe sahip olan Damla Gezen bugüne kadar farklı birçok televizyon programı ile gündemde kalmayı başarıyor. İşte Benim Stilim gibi çok büyük izleyici kitlesine sahip bir yarışma programında 7. sezon yarışmacılarından birisi olarak Damla Gezen yarışmada göstermiş olduğu başarılı stil çalışmaları ile büyük bir beğeni topluyor. Ardından Müge Anlı’nın 2019 yılında sunmuş olduğu ve ATV ekranlarında yayınlanan Güven Bana isimli yarışma programında yer alıyor.

Son olarak Damla Gezen Hasan Can Kaya tarafından sunulan Konuşanlar programında karşımıza çıkıyor. 2. sezonun 20. bölümüne konuşan olarak katılan bu genç isim her geçen gün başarılı organizasyonların içerisinde yer alarak takipçi kitlesini artırıyor.

Damla Gezen’in Instagram adresi: https://www.instagram.com/damlagezenn/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.