DOLAR 32,3387 0.24%
EURO 35,1210 -0.12%
ALTIN 2.307,901,35
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Davutoğlu’ndan kendisi için “Açıklasaydık insan içine çıkamazdı” diyen Bahçeli’ye videolu mesaj: Hodri meydan
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Davutoğlu’ndan kendisi için “Açıklasaydık insan içine çıkamazdı” diyen Bahçeli’ye videolu mesaj: Hodri meydan

Davutoğlu’ndan kendisi için “Açıklasaydık insan içine çıkamazdı” diyen Bahçeli’ye videolu mesaj: Hodri meydan

ABONE OL
Ocak 29, 2021 15:23
Davutoğlu’ndan kendisi için “Açıklasaydık insan içine çıkamazdı” diyen Bahçeli’ye videolu mesaj: Hodri meydan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti Genel Başkanı olduğu dönemde 7 Haziran seçimlerinde yürüttüğü koalisyon görüşmelerine ilişkin MHP lideri Devlet Bahçeli açıklamalarda bulunmuştu. Bahçeli’nin Davutoğlu’na yönelik, “Bize geldiğinde söylediklerini açıklamış olsaydık insan içine çıkacak hali kalmazdı” sözlerine ise yanıt gecikmedi.

“HAKARET EDERKEN ONU DURDURAN BENDİM”

Konya’da Çumra İlçe Başkanlığı’nın açılışında konuşan Davutoğlu, Bahçeli’ye şu sözlerle tepki gösterdi: “Sayın Bahçeli bizim yaptığımız koalisyon görüşmelerinden bahsediyor. Biz Hoca Ahmet Yesevi’nin ahlakıyla ahlaklandık. Ama Sayın Bahçeli dün yalancı dediği Erdoğan ile bugün beraber. Dün en ağır hakaretleri yaptığı Erdoğan ile bugün beraber. Biz milletin hukukunu takip ederiz, ama kimseye hakaret etmeyiz. O görüşmelerde söylediklerimize de oradaki herkes şahittir. Sayın Bahçeli Sayın Erdoğan’a o görüşmede hakaret ederken onu durduran, ‘Ben burada Cumhurbaşkanının hukukunu zedeletmem’ diyen de bendim. Hiçbir şekilde, hiçbir dönemde halkıma da halkımın vicdanında da yalan söylemedim, söylemem de.”

VİDEOLU CEVAP GELDİ

Öte yandan Gelecek Partisi hesaplarından, Bahçeli’nin dile getirdiği iddialara istinaden 2015 yılındaki koalisyon görüşmelerini anlatan bir video paylaşıldı. Videoda koalisyon görüşmelerine dair geçmişte yapılan açıklamaların yanı sıra, Bahçeli’nin 17-25 operasyonlarını savunmasına ve Erdoğan’a yönelik söylemlerine de yer verildi.

“HODRİ MEYDAN”

Sosyal medya hesabından videoyu paylaşan Davutoğlu ise tweetine şu notu yazdı: “Dün söylediğini, bugün inkar eden Devlet Bahçeli’ye sesleniyorum: Geçmişi silemezsin, geleceği engelleyemezsin! Gerçekler ortada, hodri meydan!”

Davutoğlu'ndan kendisi için Açıklasaydık insan içine çıkamazdı diyen Bahçeli'ye videolu mesaj: Hodri meydan



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.