DOLAR 32,5336 -0.08%
EURO 34,8673 -0.04%
ALTIN 2.428,29-0,17
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DİJİTALLEŞEN DÜNYA’DA ARALANAN YEPYENİ BİR KAPI “BABIES E-FUAR”

DİJİTALLEŞEN DÜNYA’DA ARALANAN YEPYENİ BİR KAPI “BABIES E-FUAR”

ABONE OL
Nisan 26, 2021 11:54
DİJİTALLEŞEN DÜNYA’DA ARALANAN YEPYENİ BİR KAPI “BABIES E-FUAR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Babies E-Fuar Nedir?
Öyle bir fuar alanı düşünün ki; ziyaretçiler sadece tek bir linkle downloada gerek kalmadan ister telefon, ister tablet isterlerse de bilgisayar üzerinden Türkiye’nin her yerinden kolayca erişim sağlayıp, kendilerini harika bir sanal karnaval içerisinde bulabilecekler. Ziyaretçiler için bu sanal karnaval alanına katılım ücretsiz olarak gerçekleşecektir.

Peki Babies E-Fuar’da ziyaretçileri neler bekliyor?
3 gün online ve 7 gün offline olarak düzenlenecek bu harika Karnavalda; ziyaretçiler trend markaların indirimli ürün ve hizmet satışlarından yararlanabilecek ve firma yetkilileriyle canlı chat ve görüntülü ürün tanıtım fırsatları yakalayabilecekler.
Bunun yanı sıra dopdolu bir etkinlik alanı da değerli Babies E-Fuar ziyaretçilerini bekliyor olacak. Konferans salonu alanında sunulacak uzman söyleşilerine kolay katılım, çocuklara özel hazırlanan programlara (çocuk atölyeleri, çocuk defileleri, çocuk yogası, vb) tek bir link üzerinden erişim ve Networking Alanında Influencer ve uzmanlarla keyifli sohbetler…

Katılımcı markalar için avantajları nelerdir?
Katılımcı markalar Babies E-Fuar sayesinde düşük bir bütçeyle Türkiye’nin dört bir yanından gelen geniş bir ziyaretçi kitlesine ulaşabilecekler. Fiziksel ortamda buluşmanın mümkün olmayacağı bir hedef kitleyi sanal ortamda bir araya getirerek, değerli markalara dijitalleşmenin gücüyle geliştim fırsatı sunuyoruz.

Fuar yönlendirme linki;
https://babiesefuar.endlessfairs.com/

 

İlandır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.