DOLAR 32,5768 0.26%
EURO 34,8031 0.07%
ALTIN 2.494,870,43
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DJ Alpaslan Duman: Müzik yerinde saymaz

DJ Alpaslan Duman: Müzik yerinde saymaz

ABONE OL
Ekim 2, 2021 08:00
DJ Alpaslan Duman: Müzik yerinde saymaz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçük yaşlardan itibaren ailesi ve öğretmenleri tarafından müziğe ilgisi keşfedilen DJ Alpaslan Duman ülkemizde lider müzik adamları ve sanatçılar arasında yer alıyor. DJ Alpaslan Duman yapmış olduğu başarılı faaliyetleri ile müzik listelerine kasıp kavuruyor. Özellikle de genç jenerasyonun gece kulüplerinde ve dijital platformlarda yakından takip ettiği DJ Alpaslan Duman bu başarısını sürekli yenilikçi bir anlayışla çalışmalarını sürdürmesine borçlu olduğunu ifade ediyor. DJ Alpaslan Duman 1982 yılında Suudi Arabistan’da dünyaya gelen ve ardından İstanbul’da eğitimini gördükten sonra üniversite eğitimi için de ülkemizin Doğu Anadolu Bölgesi’ne geçiş yapan bir sanatçı olarak kültürel kodları birleştiriyor. Müzik sektöründe başarılı olmak isteyen bireylerin sadece bir tarz müziği değil aynı zamanda birçok tarzda müzik dinleyip kendilerine müzikal bir zemin oluşturması gerektiğini vurguluyor.

DJ Alpaslan Duman: Müzik sanat için yapılmalı

DJ Alpaslan Duman müziği olan aşkı ve tutkusu nedeniyle para kazanmak yada şöhret olmak maksadıyla değil sanata hizmet etmek ve Türk müziğine geliştirmek maksadıyla faaliyet yürüttüğünü ifade ediyor. Müziğin hayatının merkezinde yer aldığını belirten DJ Alpaslan Duman, ” müzik benim için bir tutku ondan daha çok sevdiğim ve yapmaktan hoşlandığım başka bir aktivite yok. Belki de başarı bu yüzden beraberinde geliyor. Özellikle pandemi sürecinde beni avutan ve başarılı çalışmaların ortaya çıkmasını sağlayan tutkum ve sevgim.’’ ifadelerini kullanıyor.

Dj Alpaslan Duman Album List:

https://www.instagram.com/alpaslan_duman

Spotify music: https://open.spotify.com/album/2vsiCrOspnpW3oRNa6EWab

Apple Music:  https://music.apple.com/us/artist/dj-alpaslan-duman/1539326359

Deezer Music: https://www.deezer.com/en/artist/112746882

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.