DOLAR 32,3427 0.19%
EURO 35,1184 -0.19%
ALTIN 2.238,94-0,19
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Donald Trump’ın Twitter hesabı başkanlığa tekrar aday olsa bile açılmayacak
  • İlk Haberler
  • Teknoloji
  • Donald Trump’ın Twitter hesabı başkanlığa tekrar aday olsa bile açılmayacak

Donald Trump’ın Twitter hesabı başkanlığa tekrar aday olsa bile açılmayacak

ABONE OL
Şubat 15, 2021 11:24
Donald Trump’ın Twitter hesabı başkanlığa tekrar aday olsa bile açılmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Twitter’ın yaptığı bir açıklama ile Washington, D.C.’deki şiddet eylemleri nedeniyle Donald Trump’ın 3 paylaşımını silmesini istediğini ve sonrasında ise Donald Trump’ın @realDonaldTrump isimli Twitter hesabını kapattığını sizlere geçtiğimiz ay aktarmıştık.

Bugün karşımıza çıkan yeni bilgilere göre Twitter, bu kararından geri adım atmayacak gibi görünüyor. CNBC’nin Squawk Box’ı ile bir röportaj yapan Twitter CFO’su Ned Segal, Donald Trump’ın Twitter hesabının kapatılması ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

“The way our policies work, when you’re removed from the platform, you’re removed from the platform whether you’re a commentator, you’re a CFO or you are a former or current public official,” says $TWTR CFO @nedsegal on if President Trump’s account could be restored. pic.twitter.com/ZZxascb9Rz

— Squawk Box (@SquawkCNBC) February 10, 2021

Donald Trump’ın Twitter hesabının sonsuza dek kapatıldığını paylaşan Segal, Trump’ın tekrar başkanlığa aday olması halinde bile Twitter hesabının tekrar açılmayacağını dile getirdi. Twitter’ın politikalarının ve çalışma şeklinin oldukça basit olduğunu belirten Segal, platformdan bir kere engellendiyseniz bunu geri dönüşünün olmadığını da vurguladı. 

Twitter’ın politikalarının insanların şiddeti teşvik etmediğinden emin olmak için tasarlandığını da paylaşan Segal, ister CFO olun ister eski bir kamu görevlisi bu politikaların herkes için geçerli olduğunu da sözlerine ekledi. Donald Trump ise henüz konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.