DOLAR 32,3769 0.18%
EURO 35,0095 -0.19%
ALTIN 2.324,690,24
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“DURAN” 11 OCAK’TA GAİN’DE BAŞLIYOR

“DURAN” 11 OCAK’TA GAİN’DE BAŞLIYOR

ABONE OL
Ocak 11, 2022 08:54
“DURAN” 11 OCAK’TA GAİN’DE BAŞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni fragmanı ile izleyicileri sabırsızlandıran yeni dizi Duran, 11 Ocak Salı günü GAİN’de yayına girmeye hazırlanıyor. Başrollerini Oktay Çubuk, Bahar Şahin ve usta oyuncu İlyas Salman’ın paylaştığı dizi yaşadıkları varoş mahalleden kurtulmak için planlar yapan 3 gencin beklenmedik bir kesişmeyle değişen hayat mücadelelerine odaklanıyor. 

Yönetmenliğini ve senaristliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı Duran, nefes kesen aksiyon dolu sahneleri, renkli ve yenilikçi sinematografisi ve şaşırtıcı senaryosuyla da ses getirmeye hazırlanıyor.

 

“Duran, Celal ve Mustafa’nın ortak amacı bir yolunu bulup yaşadıkları varoş mahalleden bir an önce kurtulmaktır. Duran (Oktay Çubuk), Muay Thai turnuvasını kazanmak, varlıklı ve ünlü bir dövüşçü olmak ister. Celal (Burak Can Doğan) başarısız denemelerinin ardından bir rap bestesi üstüne çalışmaya başlar. Mustafa (Batuhan Gelener) ise mahallenin nüfuz sahibi çetesine kapağı atmaya çalışır. Altın Eldivenler spor salonunun sahibi eski şampiyon boksör Hakkı (İlyas Salman) için de yaklaşmakta olan turnuva mahallenin nüfuzlu abisi Sedat’a (Erdem Şenocak) olan borçlarından kurtulmak için de tek fırsattır. Hakkı’nın yıllardır görmediği Almanya’da yaşayan torunu Aslı’nın (Bahar Şahin) çalıntı bir elmasla çıkagelmesi ve sonrasında bir kaza sonucu elması kaybetmesi mahalledeki dengeleri altüst eder.”

 

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı, senaryosunu Murat Şevket ve Yunus Ozan Korkut’un birlikte yazdığı yeni dizi Duran, 11 Ocak’ta GAİN’de yayına girmeye hazırlanıyor.

 

Duran ile birlikte 12 yıl sonra setlere dönen sinemanın usta oyuncusu İlyas Salman’a başrollerde son dönemde yıldızı parlayan genç oyunculardan Bahar Şahin ve Oktay Çubuk’un yanı sıra, Erdem Şenocak, Nil Keser, Burak Can Doğan, Batuhan Gelener, Zen-G, Mehmet Bozdoğan, Ozan Buz, Lorin Merhart ve Cem Söküt eşlik ediyor.

 

45’er dakikalık 9 bölümden oluşan “Duran”, ilk iki bölümüyle 11 Ocak’ta GAİN’de!

 

GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye, uygulama içi ödeme ile ise 23,99 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz izlenebiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.