DOLAR 32,4573 -0.11%
EURO 34,7460 -0.66%
ALTIN 2.436,830,04
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elon Musk tartışma yaratan paylaşımını sildi

Elon Musk tartışma yaratan paylaşımını sildi

ABONE OL
Mart 29, 2021 09:15
Elon Musk tartışma yaratan paylaşımını sildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tesla ve SpaceX’in CEO’su milyarder girişimci Elon Musk, Twitter’da yaptığı paylaşımda, Tesla’nın dünyanın en büyük şirketi olacağını iddia etti. Bu söylemiyle tartışma yaratan Musk, attığı tweetleri kısa sürede kaldırdı.

Twitter‘da ‘WholeMarsBlog’ adlı takipçisine yanıt veren Elon Musk, “Tesla’nın en büyük şirket olma ihtimali yüzde 0’dan fazla. Bunun birkaç ay içerisinde gerçekleşmesi muhtemel” ifadelerini kullandı.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su milyarder girişimci Elon Musk, Twitter'da yaptığı paylaşımda, Tesla'nın dünyanın en büyük şirketi olacağını iddia etti. Bu söylemiyle tartışma yaratan Elon Musk, attığı tweetleri kısa sürede kaldırdı.
© Fotoğraf : Twitter
Tesla ve SpaceX’in CEO’su milyarder girişimci Elon Musk, Twitter’da yaptığı paylaşımda, Tesla’nın dünyanın en büyük şirketi olacağını iddia etti. Bu söylemiyle tartışma yaratan Elon Musk, attığı tweetleri kısa sürede kaldırdı.

49 yaşındaki milyarder girişimcinin attığı tweetler tartışma yarattı. Bazı kullanıcılar, bu durumun ihtimal dahilinde olmadığını belirtirken Musk, paylaştığı tweetleri kısa süre içerisinde sildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.