DOLAR 32,5994 0.1%
EURO 35,0214 0.42%
ALTIN 2.416,15-0,27
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Estetik ve Plastik Rekonstrüktif Nedir?

Estetik ve Plastik Rekonstrüktif Nedir?

ABONE OL
Nisan 26, 2023 17:16
Estetik ve Plastik Rekonstrüktif Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Plastik ve rekonstrüktif cerrahi kelime anlamı yeniden yapma ve onarım cerrahisi anlamına gelmektedir. Doğumsal ya da sonradan oluşmuş anomalilerin şekil ve fonksiyon bozukluklarının giderilmesinde ve vücut imajlarının düzeltilmesinde etkili bir cerrahi daldır. Kısaca çene ve yüz şekil bozuklukları sağlığı ilgilendiren ve rahatsız eden tüm konuları içerir. Estetik cerrahisi daha çok kozmetik cerrahi alanına girer. Estetik ilgi alanları daha çok burun estetiği, yüz estetiği, alın germe, kaş kaldırması, göz kapağı estetiği, kulak ve kulak kepçesi estetiği, çene deri sarkmaları, saç ekimleri, lazer uygulamaları, deri altı yağ dokusu azaltılması, karın germe, bacak kontör düzeltme gibi estetik operasyonlarıdır.

Yüz ve Vücut estetikleri Mersin

Yaşa bağlı olarak ya da doğumsal nedenlerle yüzde ya da vücutta oluşan işlevi ve fonksiyonu şekil bozukluğuna neden olan düzeltmelerin tamamını ilgilendiren alanlar estetik ve plastik cerrahi alanlarıdır. Mersin estetik doktorları bu konuda kendi alanlarında uzman hizmetler vermektedir. Özellikle ameliyatsız estetikler, dolgu, ipli askı, PRP, mezoterapi, çene, burun, kulak, gibi şekil bozukluklarının düzeltilmesi işlemi estetik alanına girmektedir en çok tercih edilen estetik operasyonlar karın germe meme büyütme meme küçültme erkek meme estetiği kulak estetiği göz kapağı estetiği genital estetik Brezilya tipi popo kaldırma gibi vücut estetikleri de estetik ve plastik cerrahi alanına girmektedir.

Mersin En İyi Uzman Estetik Cerrahı

Son günlerde en çok talep gören işlev ve fonksiyon bozuklukları nedeniyle oluşan şekil bozukluklarının düzeltilmesi uygulamaları estetik cerrahi uzmanlarının ilgi alanlarına girmektedir. Mersin plastik cerrah arasında operatör Doktor Necmettin tütüncü bu konuda alanında uzman, bilimsel çalışmalarıyla ve kendini yenileyen geliştiren uygulamalarıyla adını duyurmayı başarmıştır. Estetik cerrahi alanında Üstün başarıları yurt içi ve yurt dışında oldukça talep gören uygulamalar arasındadır. Karadeniz teknik üniversitesi tıp bölümünden mezun olan daha sonra estetik cerrahi ve plastik rekonstrüktif dalı ile ilgili Mersin tıp üniversitesinde başarılı eğitimlerini tamamlayarak Türkiye’nin birçok özel ve devlet sağlık kuruluşlarında hizmet vermiştir. Üstün başarılarını yurt içi ve yurt dışında yaptığı bilimsel makalelerle de destekleyerek eğitimlerini seminerlerini sürdürerek bu alanda daha fazla gelişim göstermektedir. Daha fazla bilgi almak için necmettintutuncu adresinden bilgi alabilirsiniz.

Mersin Estetik ve Plastik Cerrahi Fiyatları Nedir?

Son yıllarda oldukça talep gören estetik ve plastik cerrahi uygulamaları hassas ve milimetrik dikkat gerektiren uygulamalar olduğundan uzman doktorların tecrübeleri ve deneyimleri oldukça önemlidir. En çok araştırılan konular arasında Mersin estetik ve plastik cerrahi fiyatlarının ne olduğudur. Bu konuda tam bir fiyat vermek mümkün değildir çünkü hastane koşulları steril ortamları uzman doktorların tecrübeleri ve deneyimleri oldukça önemli olduğundan uzman görüşü almadan fiyat belirlemek mümkün değildir Mersin plastik cerrahlar Necmettin tütüncü bu konudaki bütün ilgi alanlarını, uygulama alanlarını necmettintutuncu adresinden detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.