DOLAR 32,5438 -0.04%
EURO 34,9095 0.06%
ALTIN 2.427,46-0,09
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaraylı Oyunculara Kanca

Galatasaraylı Oyunculara Kanca

ABONE OL
Mart 5, 2023 10:08
Galatasaraylı Oyunculara Kanca
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022-23 sezonunda teknik direktör Okan Buruk ile başarılı bir performans gösteren sarı kırmızılı ekip, transferde de dikkatleri üzerine çekti .Yaz transfer döneminde Haris Seferovic, Lucas Torreira, Mauro Icardi, Leo Dubois, Milot Rachica, Abdülkerim Bardakçı ve Sergio Oliveira gibi oyuncuları kadrosuna katan Galatasaray, ara transfer döneminin de en aktif takımlarından biri oldu. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve toplamda 10 ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle ara transfer döneminin uzaması, kulüplerin transfer çalışmalarını sıkılaştırmasına neden oldu. Ara transfer döneminde Nicolo Zaniolo, Kaan Ayhan ve son olarak da Sam Adekugbe’yi renklerine bağlayan Galatasaray, bazı oyuncularıyla yollarını ayırabilir. Bazı Avrupa ekipleri, Galatasaraylı oyunculara kanca taktı.

İtalyan basınında yer alan bir habere göre, İtalyan devi Milan, Galatsaraylı oyunculardan Nicolo Zaniolo, Mauro Icardi ve Lucas Torreira’yı kadrosuna katmak istiyor. Bu transferler için harekete geçen Milan, Galatasaray yönetimiyle kısa bir süre içinde temas kuracak. joybet

Pioli 3 Oyuncuyu İstiyor

2021-22 sezonunda şampiyonluğa ulaşsa da 2022-23 sezonunda ligde istediği başarıyı gösteremeyen Milan, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İngiliz devi Chelsea’yi 1-0 mağlup etmişti. Galatasaray’ın yeni transferlerine kancayı takan Milan teknik direktörü Pioli 3 oyuncuyu istiyor. Teknik direktör Pioli’nin talebi doğrultusunda Icardi, Zaniolo ve Torreira’yı kadrosuna katmak isteyen Milan, takımdan ayrılması gündemde olan Bakayoko’nun yerini Galatasaray’ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira ile doldurmak istiyor. Milan, Icardi ve Zaniolo için de nabız yoklama kararı aldır. Sarı kırmızılı ekip, Icardi’yi takımda tutmak isterken Zaniolo için de gelecek teklifi değerlendirme kararı aldı. Zainolo için Roma’ya 15 milyon euro ödeyecek olan Galatasaray, İtalyan ekibine oyuncunun sonraki satışından %20 pay verecek.

Milan’ın en çok istediği oyuncu olan Torreira için de şartların uygun olması halinde transferin gerçekleşebileceği kaydedildi. 2022-23 sezonunun başında oyuncuyu Arsenal’den 6 milyon euroya alan Galatasaray, Torreira’nın bonservis bedelini 15 milyon euro olarak belirledi. Galatasaray, Uruguaylı oyuncu için bu miktarın altında gelecek teklifleri kabul etmeme kararı aldı.

Icardi’nin Kariyeri

Galatasaray, sezon başında Paris Saint Germain’den kiraladığı Arjantinli forvet oyuncusu Mauro Icardi ile yola devam etme istiyor. Mauro Icardi’nin kariyeri boyunca en mutlu olduğu takımda olduğunun farkında olan sarı kırmızılı yöneticiler, Icardi’nin bonservisini almak için Paris Saint Germain ile görüşmelere başladı. 2022-23 seoznunda Galatasaray formasıyla çıktığı 13 maçta 9 gol atıp 6 da asist yapan Arjantinli forvet, Galatasaray’da kalmak istiyor.

19 Şubat 1993 tarihinde Rosario, Arjantin’de doğan ve kariyerine Arjantin takımı Unión de Santa Fe altyapısında başlayan Icardi, daha sonra Barcelona’nın altyapısına transfer olmuştur. Burada geçirdiği iki sezon boyunca oldukça başarılı bir performans sergileyen Icardi, 2011 yılında İtalya Serie A takımlarından Sampdoria’ya transfer olmuştur. Sampdoria’da da iyi bir performans sergileyen Icardi, 2013 yılında Serie A’nın güçlü takımlarından Inter Milan’a transfer olmuştur. Burada takımın en önemli oyuncularından biri olmayı başaran Icardi, 2019 yılında ise Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain’e transfer olmuştur. Burada da takımının forvet hattında önemli bir rol oynamaktadır. Ayrıca, Arjantin Milli Takımı’nın da önemli bir oyuncusu olan Mauro Icardi, milli formayla birçok maçta forma giymiştir. Güçlü fiziği, hızı, bitiriciliği ve hava toplarındaki başarısıyla bilinmektedir.

2022-23 sezonunun başında Galatasaray’a katılan Icardi, gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olmayı başardı. Özellikle derbi maçlarda çok iyi oynayan Icardi’nin yakın çevresine Galatsaray’da kalmayı çok istediğini söylediği belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.