DOLAR 32,3393 0.17%
EURO 35,2011 0.01%
ALTIN 2.244,640,06
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sektörünün Yükselen Yıldızı ; Devlet Türkmen
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sektörünün Yükselen Yıldızı ; Devlet Türkmen

Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sektörünün Yükselen Yıldızı ; Devlet Türkmen

ABONE OL
Kasım 11, 2020 11:35
Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sektörünün Yükselen Yıldızı ; Devlet Türkmen
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkmenistan doğumlu genç girişimci ve iş adamı Dovletmyrat Jumadurdyyev, 2014 yılında hizmet hayatına başlayan Devlet Türkmen Gayrimenkul şirketi ile sektörde hızlı ve başarılı bir ivme yakalamış nadir firmalar arasında yer alıyor. Yabancıların Türkiye’ye yerleşmeleri konusunda birçok farklı alanda hizmet sağlayan firma yaptığı işlerin kalitesiyle sektörde adından söz ettiriyor.

Devlet Türkmen Gayrimenkul şirketi, yabancı bireylerin Türkiye’de oturuma ve çalışma izinlerinin oluşturulması, vize sorunlarının profesyonelce çözümlenmesi ve Türkiye’de şirket kurma planı olan danışanların iş kurmalarında ve iş yeri açmalarında destek verme hizmetleri bulunuyor.

Tüm sağladıkları hizmetlerinde profesyonellik ve kusursuz hizmet anlayışını benimseyen firma Rusya, Azerbaycan, Türkmenistan, Ukrayna, Belarus, Türkmenistan, Kırgızistan, Özbekistan, Moldova, Kazakistan başta olmak üzere birçok ülke vatandaşına Türkiye sınırları içersin de hayata geçirebilecekleri gayrimenkul işlemlerinde profesyonel destek vermekte.

Hizmet alan yabancı müşterilerine sadece Türkiye’ye yerleşmeleri konusunda değil yerleştikten sonra birikimlerini doğru alanlarda kullanma safhasında da danışmanlık hizmeti veren firma birçok alanda ki başarısıyla ön plana çıkıyor. 

Başarılı şirketin danışanı olmak isteyen kişiler için iletişim kanalları şöyle;
İnstagram Hesabı
: @ devlet_turkmen
Facebook kişisel hesap: Devlet Turkmen
Facebook şirket sayfası : @DevletTurkmenn
Youtube Hesabı: Devlet Turkmen

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.