DOLAR 32,3419 0.19%
EURO 35,0877 -0.28%
ALTIN 2.239,83-0,15
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gençler tat vermiyor

Gençler tat vermiyor

ABONE OL
Kasım 2, 2020 09:50
Gençler tat vermiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 7. haftasında Gaziantep FK’yı konuk eden Gençlerbirliği 1-0 yenik duruma düştüğü maçta ikinci yarı Candeias’ın golü ile beraberliği yakalayarak sahadan bir puanla ayrıldı.

A. Cevat UĞRAŞ

ANKARA (Anayurt)-  Süper Lig’in 7. haftasında Gençlerbirliği sahasında konuk ettiği Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada ilk gol konuk ekip Gaziantep’ten geldi.  Karşılaşmanın 17. dakikasında Maxim’in penaltı golü ile 1-0 öne geçti. İlk 45 dakika Gaziantep’in üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısında baskısını artıran Gençlerbirliği 52. Dakikada Candeias’ın golü ile beraberliği sağladı. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sona erdi. Bu sonuçla taraflar sahadan birer puanla ayrılırken Gençlerbirliği 5 puanla 18. sıraya yükseldi. Gaziantep FK ise 8 puana yükseldi. Karşılaşma öncesi hayatını kaybeden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ve İzmir’de depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu. Ayrıca Eryaman Stadyumu skorbordunda İzmir’de yaşanan depreme karşı duyarlılıkla  ‘#Geçmiş olsun İzmir’ mesajı yer aldı.
 

METE IŞIK: KAZANMAYI ÇOK İSTEDİK

Karşılaşma sonunda yapılan basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mete Işık, İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle Gençlerbirliği camiası olarak geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Bu tarz olaylardan sonra konuşmak kolay değil. Maç dengede gidiyordu, olmadı bir pozisyonda penaltıdan golü yedik. İkinci yarı bizim üstünlüğümüz vardı. Geçen hafta ’Gençlerbirliği modern futbolu oynamaya çalışan, seyredenlerin keyif aldığı bir oyun oynamaya çalışıyor’ demiştim. Bunun için hep beraber çalışıyoruz. İkinci yarıda gerçekten istekli oynadık. Kazanmayı çok istedik ama berabere bitti. İkinci yarı oyuna aldığımız 4 isimden 3’ü altyapıdandı. Takımımız üstüne koyarak daha iyi oynayacak. Gençlerbirliği camiasına layık olmaya çalışıyoruz.

Işık, Stancu’nun ilk 11’de oynamamasını şöyle açıkladı;

“Stancu antrenmana çıkmadı. Epey ateşi yükseldi, serum yapıldı. Maçtan önce konuştum kendisiyle, ’Ayakta duracak halim yok’ dedi. Yedek kulübesinde olması takıma moral içindi. Stancu bu takımın vazgeçilmezlerinden biridir. Sio dışında eksiğimiz yok.”

MARGARİT: ADALETLİ BİR SKOR OLDU

Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, İzmir’de yaşanan depremden dolayı üzüntüsünü dile getirerek,

“Adaletli bir skor oldu. İlk golü bulduktan sonra ikinci golü de ilk yarı bulabilirdik. Fırsatları değerlendiremedik. Şöyle bir gerçek var, son 15 dakikada maçı kaybedebilirdik. Bugün yine kaybetmedik. Evimizde oynayacağımız Beşiktaş maçına daha öz güvenli çıkacağız” diye konuştu.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.