DOLAR 32,3218 0.21%
EURO 35,1122 -0.06%
ALTIN 2.294,960,78
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GFN powered by GAME+ servisinin fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

GFN powered by GAME+ servisinin fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

ABONE OL
Mart 17, 2021 10:24
GFN powered by GAME+ servisinin fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Turkcell ve NVIDIA‘nın online oyun servisi için iş birliğine gittiklerini ve NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ servisini duyurduklarını geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Bu iş birliği sayesinde uzun zamandır aktif olan NVIDIA GeForce NOW servisi NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ ismi ile Türkiye sunucuları üzerinden hizmet verecek.

Şubat ayında kısıtlı sayıda kullanıcı ile beta sürecine başlayan NVIDIA GeForce NOW powered by GAMEPLUS servisinin Mart ayında resmen kullanıma sunulacağı da daha önce paylaşılmıştı. Edindiğimiz bilgilere göre GeForce NOW powered by GAME+, Basic, Lansman Özel 3 Aylık Avantajlı Paket ve Premium olmak üzere 3 farklı paket seçeneği ile 15 Mart 2021 tarihinde kullanıma sunulacak.

GeForce NOW powered by GAME+ servisinin ilk aşamada sınırlı sayıda kullanıcı kabul edeceği de ekleyelim. GAME+ web sitesinde ön kaydını yaptıran kullanıcılar, kaydolma tarihi baz alınarak sırayla davet platforma davet edilecek. İlk başta belirli sayıda kullanıcı için paket satın alma açık olacak, “paket satın alabilir” statüsünde olan kullanıcılar ise e-posta ve SMS ile bilgilendirilecek.

NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ paket fiyatları

Paketlerden bahsedecek olursak ücretsiz olarak kullanıma sunulacak olan Basic Paket, 1 saat boyunca platform üzerinden oyun oynamanıza olanak sağlıyor. Basic Paket’inde RTX seçeneği kapalı olduğunu ve sunucunun belirli bir kapasitesi ayrılmış şekilde hizmet vereceğini de ekleyelim. Eğer sunucular dolu ise kullanıcıların sıra beklemesi de gerekiyor.

3 aylık olarak tasarlanan Lansman Özel Premium Paket ise 149,7 TL fiyat etiketine sahip. Kısacası aylık olarak 49,9 TL üzerinden 3 aylık olarak sunulan paket, öncelikli erişim hakkı, uzatılmış oturum süresi ve RTX desteği ile oyun oynamanızı sağlıyor.

Lansman Özel Premium Paket ile sunulan özellikleri 1 aylık satın almak isterseniz ise karşınıza aylık 74,9 TL fiyat etiketine sahip olan Premium Paket çıkıyor. Lansman Özel Premium Paket’in 3 aylık süresi dolduğunda ise aylık 74,9 TL’den platformu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hatırlatmak gerekirse GeForce NOW servisi ilk olarak 2020 yılının Şubat ayında Türkiye’de kullanıma sunulmuştu. Ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki farklı paket sunan GeForce NOW’ın ücretsiz paketinin fiyatı ise aylık 5,49 euroydu. Temelde aynı servisin Türkiye sunucuları üzerinden çalışan versiyonu olan NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ servisinin aylık üyeliği ise 74,9 TL.

Kısacası güncel kurdan hesaplarsak GeForce NOW’ın ücretli versiyonunun fiyatı ülkemizde 5,49 eurodan 8,40 euroya çıkmış oldu. Evet sunucuların Türkiye’de yer alması ile çok daha başarılı bir oynayış deneyimi sunuluyor fakat keşke Premium Paket için daha makul bir fiyatlandırma yapılsaydı. Son olarak önümüzdeki hafta içinde NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ servisini deneyimlediğimiz bir video paylaşacağımızı da ekleyelim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.