DOLAR 32,5351 0.24%
EURO 34,7801 0.11%
ALTIN 2.491,921,22
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Halkbank kupada final arıyor

Halkbank kupada final arıyor

ABONE OL
Mart 29, 2021 10:11
Halkbank kupada final arıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkbank, Kupa Voley yarı final maçında Arkas ile final için mücadele edecek. Başkent ekibinin orta oyuncusu Fatih Eren Uğur, kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

ANKARA (Anayurt)-Voleybolda Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley final grubu müsabakaları bugün ve yarın oynanacak. Yarı final eşleşmelerinde Arkas Spor-Halkbank ve Spor Toto-Fenerbahçe HDİ Sigorta takımları final mücadeleleri yapacak.

KUPAYI İSTİYORUZ

Arkas Spor maçının hazırlıklarını sürdüren Halkbank final hesapları yapıyor.  Başkent ekibinin yıldız oyuncusu Fatih Eren Uğur, kupayı kazanmak istediklerini ifade ederek, “Sezon başında üç kulvarda şampiyonluk parolası ile yola çıkmıştık. Ligde üçüncü ve dördüncü sıradaki takımlardan daha fazla puan almamıza karşın, statünün azizliğine uğrayıp final grubunun dışında kaldık. Challenge Kupasında ise ilk dört takım arasına girdik ancak finale çıkamadık. Şimdi üçüncü hedefin peşindeyiz ve bu kupayı çok istiyoruz” dedi.

BİZ HALKBANK TAKIMIYIZ

Halkbank’ın ligin başat, lokomotif takımları arasında yer aldığını ve bu tür finaller için tecrübeli bir camia olduğuna dikkati çeken Uğur, “Tarihimiz, kadromuz, camiamız, inancımız bizi finale taşıyacaktır, buna inanıyoruz. Bu güzide aileye layık bir mücadele vereceğiz.

Yarı finaldeki rakibimiz Arkas saygıdeğer bir ekip. Önemli oyuncuları var. Ancak bu maçı kazanmayı çok istiyoruz. İyi hazırlandık, herkes görev ve sorumluluğunun bilincinde. Önce yarı   finali, sonra da finali kazanabilmek için elimizden gelenleri yapacağız. Son olarak sakatlanarak sezonu kapatan sevgili arkadaşımız Aslan Ekşi’ye acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak olan Yarı final maçlarının programı şöyle:

29 Mart, Pazartesi

Saat 15: 00 Fenerbahçe HDİ Sigorta-Spor Toto

Saat 18:00 Arkas Spor-Halkbank

Maçların kazananları 30 Mart Salı günü final mücadelesine çıkacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.