DOLAR 32,3422 0.18%
EURO 35,1467 -0.12%
ALTIN 2.240,85-0,10
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Herkes ‘Yeşilçam’ı yeniden yaşayacak

Herkes ‘Yeşilçam’ı yeniden yaşayacak

ABONE OL
Mart 17, 2021 10:33
Herkes ‘Yeşilçam’ı yeniden yaşayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üyeleriyle buluşturduğu özel yapımlarıyla beğeni toplayan BluTV’nin bu sezonki en merak edilen projesi ‘Yeşilçam’ için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

İSTANBUL (Anayurt) – Üyeleriyle buluşturduğu özel yapımlarıyla beğeni toplayan BluTV’nin bu sezonki en merak edilen projesi ‘Yeşilçam’ için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İzleyenleri 1960’lı yılların Türkiye’sine götürerek  dönemin gölgesinde altın çağını yaşayan Yeşilçam Sineması’ndaki bir yapımcının mücadelesini gözler önüne serecek olan dizinin çekimlerinden ilk kareler yayınlandı. Gösterişli kostümlerden 1960’lı yıllara özgü saç modellerine, göz alıcı aksesuarlardan hafızalara kazınan trendlere kadar birçok detayın dikkat çektiği set fotoğrafları dizinin görkemli atmosferinden ipuçları verdi.

Sinema aşığı bir yapımcı olan Semih Ateş’in (Çağatay Ulusoy) sahip olduğu her şeyi kaybettikten sonra Yeşilçam’da yeniden var olabilmek için vereceği zorlu savaşı anlatacak olan ‘Yeşilçam’ın senaryosu Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün imzasını taşırken, dizinin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Çağan Irmak oturuyor.

Etkileyici hikayesiyle Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin     Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş’ı buluşturan ‘Yeşilçam’ yakında sadece BluTV’de!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.