DOLAR 32,2799 0.01%
EURO 34,7304 0.01%
ALTIN 2.400,440,02
BITCOIN %
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hilvan’da, silahlı kavga: Baba ile oğlu öldü, 1 yaralı

Hilvan’da, silahlı kavga: Baba ile oğlu öldü, 1 yaralı

ABONE OL
Nisan 14, 2021 18:18
Hilvan’da, silahlı kavga: Baba ile oğlu öldü, 1 yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ŞANLIURFA’nın Hilvan ilçesi’nde, akraba iki ailenin arasında çıkan silahlı kavgada Adil Taşdirek ile oğlu Selam Taşdirek öldü, 1 kişi de yaralandı.

Olay akşam saatlerinde Hilvan’a bağlı Akçaören Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre akraba olan Özmen ve Taşdirek aileleri arasında hayvan otlatma alanı olarak kullanılan tarlanın sürülmesi nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada ateşlenen tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Adil Taşdirek ile oğlu Selam Taşdirek ve Mustafa Özmen yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından yaralı baba ve oğlu ile Mustafa Özmen, ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Adil Taşdirek ile oğlu Selman Taşdirek, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri, olayın meydana geldiği Akçaören Mahallesi’nde iki aile arasında yeni bir olay yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı. silahlı kavga ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.