DOLAR 32,5995 0.35%
EURO 34,8147 0.16%
ALTIN 2.507,550,94
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnsan Kaynakları Yönetiminde Yükselen Trend: İdenfit Mobil PDKS (Personel Devam Takip)
  • İlk Haberler
  • Teknoloji
  • İnsan Kaynakları Yönetiminde Yükselen Trend: İdenfit Mobil PDKS (Personel Devam Takip)

İnsan Kaynakları Yönetiminde Yükselen Trend: İdenfit Mobil PDKS (Personel Devam Takip)

ABONE OL
Kasım 2, 2020 12:20
İnsan Kaynakları Yönetiminde Yükselen Trend: İdenfit Mobil PDKS (Personel Devam Takip)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşletmelerde doğru uygulanan PDKS kârlılık ve verim sağlıyor!

İşletmeler organik olarak büyüdükçe ve geliştikçe yeni hedef ve stratejiler belirlemenin yanında iç yapıyı iyileştirmenin de yollarını ararlar. Akılcı düşünen yöneticiler ve liderler, “ölçebildiklerini” çok daha iyi “yönetebildiklerinin” farkındadır. Peki iş yerlerimizde ölçülebilir süreç ve fonksiyon sistemlerini ne kadar uyguluyor ve buradan topladığımız verileri ne kadar doğru analiz ediyoruz?

Personel takibi ve zaman yönetimi, büyümeye odaklanmış işletmeler tarafından genellikle gözden kaçan, iyi planlanamayan bir alandır. Çoğu zaman takip sistemleri konusunda insan kaynakları departmanlarında alışılagelmiş klasik yöntemlerle yola devam edilir. Ancak, kullanımı zor ve esnek seçeneklerden yoksun olan geleneksel zaman yönetimi sistemleri, uzun vadede işletmenin büyüme fırsatları ve mevcut kârlılığını olumsuz etkiler. Teknolojiyi takip etmek ve değişime direnmemek bu noktada işletmelerin kurtarıcı çözümü olacaktır.

İdenfit PDKS, işverenin aklındaki “Çalışanım nerede ve kaç saat çalışıyor?” sorusunun cevabını veriyor!

Yeni normalde dijital dönüşüm her alanda olduğu gibi PDKS alanında da çok hızlı yaşanıyor. Çünkü işletmeler uzaktan çalışıyor olsalar dahi personel takiplerini ve dolayısıyla puantaj hesaplamalarını en doğru şekilde yapmak zorundalar. Bu zorunluluğun yanında evden çalışma sürecinde, “çalışanlar ne zaman işe başladı, ne kadar süre çalıştı, işlerini hangi kalitede yapıyorlar?” gibi sorular da gündeme geldi. Bu nedenlerle operasyonlarını normal zamanda olduğu gibi sorunsuz yürütmeye çalışan işletmeler, teknolojiden faydalanmayı dolayısıyla PDKS donanım ve yazılım desteğini zorunlu buluyor.

İdenfit PDKS bu noktada işverenin aklındaki soruların cevabını veriyor. “Çalışanım işe kaçta geliyor, işten kaçta çıkıyor?, Çalışanlarım günde kaç saat verimli çalışıyor?, Çalışanlarım hangi vardiyada, kaç saat çalışıyor?, İşyerimde uyguladığım çalışma saatleri kanunun dışına çıkıyor mu?” gibi sorular İdenfit PDKS ile en kısa yoldan cevaplanıyor. İdenfit PDKS, hem yazılım hem de donanım çözümlerini bir arada sunarak işletmelerin ekstra operasyon maliyetlerini en aza indirirken aynı zamanda fiyat avantajlarını da koruyor.

İdenfit ile PDKS’de mobil kolaylığı!

Yeni nesil, bulut tabanlı personel takip sistemi İdenfit, PDKS alanında işletmelere çok çeşitli çözümler sunuyor. Turnike geçiş – kart sistemleri, parmak izi okuyucular, yüz tanıma sistemleri yanında beacon teknolojisi, gps, nfc, qr ve mobil uygulamasıyla da işletmenizde PDKS uygulamaya olanak sağlıyor. Mobil cihazların indirilen uygulamayla giriş kartı olarak kullanılmasını sağlayan teknolojisi sayesinde İdenfit, işletmelerin ek cihaz ve maliyetlere katlanmadan PDKS sistemi kullanmasını kolaylaştırıyor.

İdenfit personel devam kontrol sistemi ile çalışanların işe giriş-çıkış bilgileri, izin, vardiya, mola kayıtları ve fazla mesaileri kayıt altında tutulur, rapor çıktıları alınır, onay süreçleri ve puantaj takibi kolaylıkla yönetilir.

İdenfit PDKS genel özellikleri arasında kullanıcı dostu arayüz, her sektöre özel modüller, bulut tabanlı güvenilir database, kullanıcı bazlı erişim hakları, web tabanlı hizmetler – masaüstü – mobil erişim, API desteği ile birçok programa kolay entegrasyon, Java yazılım dili ile geliştirilmiş güçlü altyapı sayılabilir.

İdenfit, kullanıcılarına internet bağlantılarının olduğu her yerden sisteme ulaşabilme ve yönetebilme olanağı sunarak hız ve pratiklik sağlıyor. Uygulamada kullanılan gps, biyometrik sistemler, beacon, qr, nfc gibi özel geliştirilmiş teknolojiler sayesinde çalışanların gerçek zamanlı takibi güvenilir bir şekilde yapılıyor.

İdenfit hizmetleri ve avantajları hakkında daha fazla bilgi veya başvuru için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.