DOLAR 32,3326 0.25%
EURO 35,0612 -0.22%
ALTIN 2.281,080,17
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İşletmeler İçin Güvenli Gmail Satışı

İşletmeler İçin Güvenli Gmail Satışı

ABONE OL
Aralık 24, 2021 14:14
İşletmeler İçin Güvenli Gmail Satışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşletmeler İçin Güvenli Gmail Satışı hizmeti sayesinde 7/24 otomatik olarak hesap alışverişi yapabilirsiniz. Satın alma işleminizin sonrasında almış olduğunuz tüm hesaplar ile ilgili detaylı bilgileri anında XLSX olarak inceleme fırsatına da sahip olabilirsiniz. Sadece sizlere özel olarak oluşturulan satın alma işlemini tamamlayarak yüklenen Gmail hesapları sayesinde istediğiniz tüm platformlar üyelik için hesaplarınızı aktive edebilirsiniz. Sosyal medya platformları için gerekli olan Gmail hesaplarını güvenli bir şekilde satın alabilir ve anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Gmail Hesabı Satın Almak Ne İşe Yarıyor?

  • Gmail hesabı satın alarak Google Map üzerinden yorum satışı yapabilme şansına sahip olabilirsiniz.
  • Google Play üzerinden uygulamaları ve aplikasyonları indirerek yorum yapabilir veya puan verebilirsiniz.
  • Sosyal medya platformlarına hızlı üyelik için vakit kaybetmeden satın aldığınız Gmail hesaplarını kullanabilirsiniz.
  • İnstagram üzerinden yeni hesap oluşturmak için Gmail onaylı olarak güvenli hesap oluşturabilirsiniz.
  • Satın alma işlemi ile sahip olduğunuz tüm Gmail hesapları sadece size özel olmakla birlikte farklı bir kullanıcı ile kesinlikle paylaşılmamaktadır. Bunun için mail onayı gerektiren her platform için satın aldığınız güvenli ve onaylı Gmail hesaplarını istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Gmail Hesabı Satın Al

Gmail hesabı satın al hizmeti ihtiyacınız olan hesap sayısı kadar özel paketler ile sizlere sunulmaktadır. Kaç adet Gmail hesabına ihtiyacınız var ise hemen paket seçimi yaparak dakikalar içerisinde onaylı ve gerçek Gmail hesaplarına sahip olabilirsiniz.

Satın almış olduğunuz Gmail hesapları ile ilgili kullanım sırasında kesinlikle bir sorun yaşamasınız. Özel olarak her Gmail hesabı farklı bir IP ve user-agent üzerinden oluşturulduğu için de hesabınız güvenlidir. Kapanma riski olmayan Gmail hesaplarını kullanırken sürekli olarak farklı konumlardan giriş yapmadığınız sürece bir sorun yaşamazsınız.

Satın alma işleminiz ödemenizi yapar yapmaz gerçekleşmektedir. Talep ettiğiniz Gmail hesapları giriş bilgilerinizin tanımlanması ile birlikte sistem tarafından profilinize dakikalar içerisinde yüklemektedir. Satın alma işleminizden sonra Gmail hesaplarının yüklenmesi için sizlerden herhangi bir şekilde onay istenmemektedir.

İşletmeler için güvenli Gmail hesabı satışı ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de hesapların farklı kişilere de satılıp satılmayacağıdır. Kesinlikle Gmail hesabı satın alma işleminiz sırasında sizlere gönderilen hesaplar bir başkasına satılmamaktadır. Bu açıdan güvenli bir alışveriş yaptığınızı belirtmekte fayda vardır. Çünkü Gmail hesabı satın al işleminiz gerçekleştikten ve hesaplar profilinize yüklendikten sonra ana sistem üzerinden yüklenen Gmail hesapları otomatik olarak silinmektedir.

İşletmeler için güvenli Gmail hesabı satışı hizmetini dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Satın alma işlemini gerçekleştirmek için belirli bir saat sınırlaması yoktur. Ödemenizin onaylanmasının ardından birkaç dakika içerisinde satın aldığınız Gmail hesapları anında profilinize aktarılmaktadır. Ayrıca detaylı bilgileri ile birlikte gönderilen Gmail hesaplarını dilerseniz tek tek de inceleyebilirsiniz.

Gmail hesabı satın alma işlemi ile sahip olacağınız tüm hesaplar sadece size özel olarak oluşturulan ve kapanma riski hiç olmayan güvenli hesaplardır. Bunun için oluşturacağınız Google ve diğer sosyal medya hesapları için güvenle Gmail hesaplarını kullanabilirsiniz.

Satın Alınan Gmail Hesapları İle İlgili Bilinmesi Gerekenler

  • Satın almış olduğunuz Gmail hesabının sayısı fark etmeksizin tüm hesap bilgileri detaylı şekilde panelinize yansıtılmaktadır.
  • Tüm Gmail hesapları ile Proxy ile açıldığı için yüksek güvenliklidir.
  • Her biri farklı bir IP adresi üzerinden özel olarak oluşturulmuştur. Aynı hesap kesinlikle farklı kişilere satılmamaktadır. Tüm Gmail hesapları satın alındığı takdirde sistem üzerinden kalıcı olarak silinmektedir. Bunun için de aynı Gmail hesabının farklı kişilere satılması söz konusu değildir.
  • Satın aldığınız Gmail hesapları onaylı olduğu için güvenli bir kullanım sunar. Herhangi bir şekilde kullandığınız alan üzerinde sorun yaşamadan güvenli bir şekilde Gmail hesaplarınızı aktif olarak kullanabilirsiniz.
  • Hem kişiler olarak sosyal medya platformları için hem de işletme hesaplarınızda kullanabilmek için Gmail hesaplarını satın alabilirsiniz.
  • Satın aldığız Gmail hesaplarınız ile Youtube ve Play Store uygulamalarında yorum ve beğeni yapabilirsiniz. İsterseniz bir adet Gmail hesabı isterseniz de ihtiyacınıza yönelik olarak sistemde yüklü olan Gmail hesaplarını satın alabilirsiniz.
  • İşletmenizin Google üzerinden daha iyi görünmesini sağlayacak olan işletmeler için güvenli Gmail satışı sayesinde kurumsallığa bir adım daha yaklaşabilirsiniz. İOS veya Kurtarmalı Gmail hesapları da yine satın alırken ihtiyaçlarınız doğrultusunda değerlendirebileceğiniz seçeneklerdendir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.