DOLAR 32,5000 0.26%
EURO 34,6301 0.37%
ALTIN 2.479,04-0,15
BITCOIN %
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail Ordusu’ndan Nasrallah’lı Sevgililer Günü kartı

İsrail Ordusu’ndan Nasrallah’lı Sevgililer Günü kartı

ABONE OL
Şubat 15, 2021 11:56
İsrail Ordusu’ndan Nasrallah’lı Sevgililer Günü kartı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail Ordusu (IDF), Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın fotoğrafının bulunduğu bir tasarımı ‘son dakika Sevgililer Günü kartı’ olarak yayınladı.

İsrail Ordusu (IDF), Sevgililer Günü’nde ‘son dakika tebrik kartına ihtiyaç duyanlar’ için bir Sevgililer Günü kartı yayınladı. 

Üzerinde Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın fotoğrafının bulunduğu bir tasarım yayınlayan ordu, paylaşımında “Hizbullah bizim mükemmel olduğumuza karar verdi… Terörize etmek için. Eğer son anda bir Sevgililer Günü kartına ihtiyacınız olursa, işte Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah adına çığır açan bir kutlama” ifadelerine yer verdi.

Yayınlanan kartta, Hizbullah tarafından oluşturulan sınır ötesi yeraltı geçitlerine atıfta bulunularak, Nasrallah fotoğrafıyla “Sen bir tünel misin, çünkü seni kazıyorum” ifadelerine yer verildi.

Hezbollah decided we’re the perfect ones… to terrorize.

If you need a last-minute Valentine’s Day card, here’s a groundbreaking greeting on behalf of Hassan Nasrallah, the Secretary General of Hezbollah: pic.twitter.com/olU0ZBpuBA

— Israel Defense Forces (@IDF) February 14, 2021

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.