DOLAR 32,3390 0.26%
EURO 35,1338 -0.03%
ALTIN 2.308,851,39
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İtalyan takımları Taylan Antalyalı’nın peşinde

İtalyan takımları Taylan Antalyalı’nın peşinde

ABONE OL
Şubat 22, 2021 13:17
İtalyan takımları Taylan Antalyalı’nın peşinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezon başından bu yana gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan ve Fatih Terim’in prensi olan Taylan Antalyalı, Çizme ekiplerinin radarına girdi… Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Serie A’da şampiyonluğu kovalayan Milan‘ın yanı sıra Atalanta ve Sassuolo‘nun da 26 yaşındaki futbolcuyu yakından takip ettiğini iddia etti.

BERLUSCONİ’NİN TAKIMI…

Öte yandan Marzio, Serie B’de mücadele eden Silvio Berlusconi’nin takımı Monza‘nın da Serie A’ya yükselme hesapları yaparken, Taylan Antalyalı’yı gündeminde tuttuğunu öne sürdü. Haberde, 4 ekibin de sezon sonuna kadar başarılı orta sahayı takip edeceği ve olumlu raporlar doğrultusunda Galatasaray’ın kapısını çalabileceği belirtildi.

YEDEK KALDI DERT ETMEDİ

Sezonun flaş ismi olan ve yoğun fikstürde dahi sürekli oynayan Taylan, geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa mücadelesinde dinlendirilmişti. Yerine oynayan Etebo ise müthiş bir oyun çıkartınca, Terim forma adaleti nedeniyle Alanya karşısında Nijeryalı oyuncuyu sahaya sürmüştü. Yedek kalan Taylan’ın bu durumu dert etmediği, Terim’in de kendisini motive ettiği gelen haberler arasında.

Fanatik

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.