DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9784 -0.3%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Jennifer Lopez’in Yüzüğü Olay Oldu

Jennifer Lopez’in Yüzüğü Olay Oldu

ABONE OL
Mart 28, 2023 12:48
Jennifer Lopez’in Yüzüğü Olay Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’li Hollywood yıldızı Jane Fonda, geçtiğimiz gün ‘The Drew Barrymore Show’a katıldı. Jennifer Lopez ile yer aldıkları ‘Monster-in-Law’ filmindeki tokat sahnesinden bahseden ünlü isim, çekimlerde Lopez’in parmağındaki ‘kocaman’ elmas yüzükten dolayı yaralandığını ve şarkıcının yaşanan olay için hiç özür dilemediğini anlattı.

Geçtiğimiz sene kansere yakalandığını açıklayan, sinemanın yaşayan efsanelerinden Jane Fonda; faniliği üzerine düşündüğünü ve ölmeye hazır olduğunu dile getirmişti. ‘Entertainment Tonight’a konuşan Jane Fonda, etrafta çok daha uzun süre bulunmayacağının farkında olduğunu ve harika bir hayat yaşadığı için hazır hissettiğini ifade etmişti.

“KEMOTERAPİ SÜRECİ BAŞLADI”

84 yaşındaki Fonda, bir tür kan kanserine yakalandığını ancak bunun tedavi edilebilir olduğunu ve kemoterapi sürecinin de başladığını belirtmişti.

Fonda, bu açıklamalarından birkaç ay sonra ise güzel haberi vererek, kanserinin remisyonda olduğunu söylemişti.

JENNIFER LOPEZ İLE YER ALDIĞI FİLMDEN BAHSETTİ

‘Barbarella’, ‘This is Where I Leave You’ ve ‘Book Club’ gibi yapımlarda yer almış olan Oscar ödüllü oyuncu Jane Fonda, geçtiğimiz gün ‘The Drew Barrymore Show’a katıldı. Aktris, şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ile başrollerini oynadıkları ‘Monster-in-Law’ filminde yaşanan bir olay ile ilgili konuştu.

Filmde; Lopez’in karakterinin, Fonda’nın karakterini tokatladığı sahneden bahseden ünlü isim, çekimlerde gözünün üstünün kesildiğini anlattı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.