DOLAR 32,3834 0.19%
EURO 35,1381 -0.06%
ALTIN 2.320,670,07
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kübra Göksügür Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Kübra Göksügür Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

ABONE OL
Ekim 3, 2022 16:40
Kübra Göksügür Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kübra Göksügür, 30 Eylül 1988 yılında Tokat’ın Erbaa ilçesinde dünyaya gelmiştir. Müzik hayatına 11 yaşında abisi Taha Göksügür’ün karne hediyesi olarak aldığı kemanla başlamıştır. Müzik kariyeri boyunca en büyük destekçisi olan babası Ahmet Ali Göksügür’ün sürpriz yaparak aldığı piyano henüz ortaokuldayken hayatının dönüm noktası olmuştur.

Lise eğitimini yine memleketi olan Tokat’ın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Keman Bölümünde, yüksek lisans eğitimini Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Ana Bilim Dalı Müzik Bölümünde tamamlamıştır. Tezini müzik müfredatlarını inceleme ve geliştirme üzerine yazmıştır.

Mezuniyetinin ardından ailesinin desteğiyle açtığı, işletmeciliğini kendisinin yaptığı Kemancı İstanbul adlı mekânda 3 yıl sahne almış ve dinleyicileriyle buluşmuştur.

2017 ve 2019 yılları arasında İstanbul’da özel bir kolejde müzik öğretmenliği yapan Göksügür, yine bu yıllar arasında keman, piyano ve şan dallarında bir çok öğrenci yetiştirmiştir. Bu süreçte yine seçkin mekanlarda sahne almıştır.

2019 yılında stüdyo çalışmalarına Aranjör Tolga Genç ile başlamıştır. Bu süreçte birçok sanatçının albüm kayıtlarına back vokal yaparak ve keman çalarak kariyerine devam etmiştir.

2022 yılının Eylül ayında ablası Neslihan Göksügür ve Aranjör Tolga Genç’in de büyük desteği ile ilk tekli çalışması “Alıştım Artık” adlı şarkısıyla müzik dünyasına profesyonel adım atmıştır.

Kübra Göksügür’ün Yeni Single Çalışmasını Aşağıdaki Linkten Dinleyebilirsiniz.

Kübra Göksügür’ün Resmi Instagram Hesabı:

https://www.instagram.com/goksugur.official/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.