DOLAR 36,0060 0.3%
EURO 37,4267 0.05%
ALTIN 3.309,480,42
BITCOIN 3474497-0,14%
İstanbul

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Malatya Akçadağ’da 4.4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Malatya Akçadağ’da 4.4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

ABONE OL
Haziran 16, 2024 23:02
Malatya Akçadağ’da 4.4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Verilerine Göre:

Malatya bugün Akçadağ ilçesinde bir deprem yaşadı. AFAD‘ın verilerine göre deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde ve 4.4 büyüklüğünde meydana geldi. Deprem, kentte panik yarattı.

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.4 olarak duyurdu ve yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini belirtti.

Son Depremler Anlık Olarak Takip Edilebilir:

Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.