DOLAR 32,5955 0.11%
EURO 35,0131 0.35%
ALTIN 2.420,95-0,07
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Malatya’da 27 Mart’ta Eğitim Başlayacak

Malatya’da 27 Mart’ta Eğitim Başlayacak

ABONE OL
Mart 24, 2023 18:31
Malatya’da 27 Mart’ta Eğitim Başlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremler nedeniyle Malatya’da 8 ilçede eğitim öğretime 27 Mart’ta yeniden başlanacak.
İl Milli Eğitimi Müdürlüğünden yapılana açıklamaya göre İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, eğitim ve öğretimini yeniden başlayacağı Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret etti.

Özdemir 27 Mart’ta eğitim öğretim faaliyetlerinin başlayacağı Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde ziyaret ederek Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile okullarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılan öğrencileri çadırlarında ziyaret eden Özdemir, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Daha sonra okullarda incelemede bulunan Özdemir, öğrencilerin ihtiyaçlarının ve eksiklerinin giderilmesi noktasında destek sundu.

”Eğitimin kesintisiz sürmesi için var gücümüzle çalışıyoruz”

Açıklamada görüşlerini yer verilen Özdemir, Arapgir, Arguvan, Hekimhan, Pütürge, Doğanyol, Kale, Yazıhan ve Darende ilçelerinde eğitim ve öğretime başlanacağını belirterek, “Depremin ilk haftalarından bu yana tüm imkanlarımızı seferber ederek, çocuklarımızın psikolojik olarak kendilerini iyi hissetmeleri için çalışmalar yaptık. 8 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için Destekleme ve Yetiştirme Kurs Merkezlerimizi açmaya başladık. Şu anda Malatya genelinde 101 alanda eğitim öğretimi sürdürüyoruz. Okul öncesinden başlayarak, lise son sınıfa kadar öğrencilerimiz eğitim öğretime devam etmektedir. 27 Mart’ta 8 ilçemizde eğitim öğretime tam olarak başlamayı planlıyoruz. Çocuklarımızın eğitiminin kesintisiz sürmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.