DOLAR 32,5843 0.28%
EURO 34,6917 -0.18%
ALTIN 2.501,050,68
BITCOIN 20197420,79%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Maske takmadığı için olay çıkaran kadın, bu kez de güzellik merkezini birbirine kattı
  • İlk Haberler
  • Gündem
  • Maske takmadığı için olay çıkaran kadın, bu kez de güzellik merkezini birbirine kattı

Maske takmadığı için olay çıkaran kadın, bu kez de güzellik merkezini birbirine kattı

ABONE OL
Ocak 13, 2021 14:47
Maske takmadığı için olay çıkaran kadın, bu kez de güzellik merkezini birbirine kattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maraş’ın merkez beldesine bağlı Yirmikigün Mahallesi’nde yer alan bir güzellik merkezine gelen Gülcan Ç, maskesini takmadığı için çalışanlar tarafından uyarıldı. Uyarılara aldırış etmeyerek maskesiz dolanmaya devam eden Gülcan Ç, uyarların tekrarlanması üzerine sinirlenerek, güzellik merkezi çalışanlarını tehdit etti. Durumun polise bildirilmesi üzerine emniyet ekipleri, kadını gözaltına aldı.

ÇALIŞANLARIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıyan olayda, Gülcan Ç’nin maskesini takmadığı, uyarılar üzerine maskesini burnu açık bir şekilde taktığı görüldü. Maskesini tam takması istenen kadın, bir daha bu güzellik merkezinde hizmet almayacağını söyleyerek, “Takmıyorum, siz kimsiniz. Bir kere ceza yedim, ikinciyi yazmaları sıkar” sözleri ile çalışanların üzerine yürüdü.

CAMLARI YUMRUKLADI

Çalışanlara tehditler savuran Gülcan Ç., olay yerine polis ekiplerinin gelmesi ile güzellik merkezinden çıkarıldı. Güzellik merkezinden çıkarılmasına rağmen taşkınlıklarına devam eden kadın, iş yerinin camını yumrukladı. Çalışanların şikayeti üzerine gözaltına alınan Gülcan Ç., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.