DOLAR 32,5239 -0.08%
EURO 34,7962 -0.22%
ALTIN 2.419,86-0,41
BITCOIN %
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meşrubat Dolapları Ve Fiyatları 

Meşrubat Dolapları Ve Fiyatları 

Marketlerde soğuk meşrubatların konulduğu ve şişe dolabı olarak bilinen dikey buzdolapları süpermarketlerin vazgeçilmez ekipmanları arasındadır.

ABONE OL
Kasım 28, 2022 07:31
Meşrubat Dolapları Ve Fiyatları 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Marketlerde soğuk meşrubatların konulduğu ve şişe dolabı olarak bilinen dikey buzdolapları süpermarketlerin vazgeçilmez ekipmanları arasındadır. Market dolapları dikey ya da yatay olarak üretilmiş ve satışa sunulmuştur. Market dolapları sayesinde yiyecek ve içecekler istenilen soğukluk seviyesinde bozulmadan taze bir şekilde muhafaza edilebilir.

Şarküteri dolabı da süper  marketlerde et ve et ürünlerinin bozulmaması için kullanılan dolaplardır. Şarküteri dolaplarında kırmızı et tavuk eti balıketinin muhafazası sağlanır. Şarküteri dolaplarında et ve et ürünlerinin yanı sıra peynir süt yaş pasta yoğurt ayran gibi ürünler de muhafaza edilerek tazeliği korunur. Envoytec  sitesinden hizmet almanız mümkündür.

Manav Reyonu Dolabı Ve Fiyatları 

Manav reyonu dolabı süpermarketlerde manav reyonunda kullanılır. Manav reyonlarındaki yaş sebze ve meyvelerin soğuk muhafazasını sağlayan bu dolaplar açık tasarıma sahiptir. Manav dolaplarının açık tasarımı sayesinde insanlar satın almak istedikleri ürünleri rahat bir şekilde görebilir. Görsel olarak oldukça estetik bir görünüme sahip olan manav dolapları farklı boyutlarda üretilir. Manav dolaplarının yanı sıra şarküteri ve şişe dolaplarının da farklı boyutta olanları mevcuttur. Şarküteri dolapları yatay tasarıma sahiptir.

Büyük bölümü cam ile kaplı olan şarküteri dolapları ürün görseli açısından oldukça estetiktir. Bununla birlikte kolay alış veriş imkânı da sunar. Şarküteri dolabı manav dolabı ve şişe dolaplarının fiyatları sahip oldukları özelliklere ve boyutlarına bağlı olarak farklılık gösterir. En kalitelileri için Envoytec  sitesine bakabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.