DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9784 -0.3%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Multinet Up’tan Ramazan yardımlarına yeni nesil çözüm: Dijital Koli

Multinet Up’tan Ramazan yardımlarına yeni nesil çözüm: Dijital Koli

ABONE OL
Nisan 26, 2021 12:09
Multinet Up’tan Ramazan yardımlarına yeni nesil çözüm: Dijital Koli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan ayıyla birlikte çalışan yardımı yapmak isteyen kurumların hazırlıkları hız kazandı.  Çalışanları mutlu edecek Ramazan yardımlarını ve bayram hediyelerini güvenli ve kolay bir şekilde ulaştırmanın yollarını arayan kurumlar, Ramazan yardımlarında MultiGift‘i tercih ediyor; yardımlarını ister hediye kartı ister dijital kod ile çalışanlarına kolay, temassız ve hijyenik bir şekilde ulaştırıyor.

Yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up, çalışanların ve kurumların ihtiyacına göre özelleştirilebilir kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı MultiGift ile Ramazan yardımı uygulamalarına dijital bir çözüm sunuyor. Fiziksel gıda kolileri hazırlamak yerine MulitGift’i tercih eden firmalar, çalışanlarını ister hediye kartıyla ister tamamen online bir şekilde tek tıkla ulaştırabilecekleri dijital kodlarla mutlu ediyor. Çalışanlar ise bakiyelerini ihtiyaç duydukları ürünlerde diledikleri gibi kullanabilmenin özgürlüğünü yaşıyor.

Kurumlara, çalışan sayısı fark etmeksizin tek fatura ile operasyonel kolaylık ve %39’a varan vergi tasarrufu sağlayan MultiGift, Türkiye’nin 81 ilinde giyimden gıdaya, anne-bebek ürünlerinden ev eşyasına ve elektroniğe kadar onlarca farklı kategoride 20 bin noktada geçerli.

Ramazan’da market alışverişlerinde ödemeler QR kodla

Multinet Up, hijyen önlemleri kapsamında daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilen QR kodla ödeme yöntemini MultiGift’in market kullanımlarında da devreye aldı. MultiGift kullanıcıları, artık Mopaş, KIM Market, Onur Market, Happy Center vb Türkiye genelinde binlerce markette QR kodla hızlı ve temassız ödeme imkanından yararlanıyor.

Tüm bunlara ek olarak MultiGift‘in marka çözümleri A101, CarrefourSA, Trendyol ve benzerleri sayesinde, çalışanlar Ramazan’da ihtiyaçlarını tercihlerine göre ister fiziki marka kartlarla, ister temassız alışveriş güvenliğini sağlayan dijital kodlarla ödeyebiliyor. MulitGift’in Morhipo, Ikea, Vakko, Mavi gibi diğer marka çözümleri ise Ramazan Bayramı hediyelerinde ön plana çıkıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.