DOLAR 32,3904 0.21%
EURO 35,1035 -0.03%
ALTIN 2.325,130,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müzik Kariyerinin Hem Öğrencisi Hem Öğretmeni Doğan Cem

Müzik Kariyerinin Hem Öğrencisi Hem Öğretmeni Doğan Cem

ABONE OL
Mart 3, 2022 13:06
Müzik Kariyerinin Hem Öğrencisi Hem Öğretmeni Doğan Cem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müzik ile büyümüş ve kendini bu alanda eğitmiş olan Doğan Cem, kendini başka mesleklerde düşünemediğini belirtiyor. 1997 yılında Zonguldak şehrinde doğan genç şarkıcı müzik alanındaki profesyonel ve amatör çalışmaları ile çıktığı ilk günden beri dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Müzisyenlik mesleğini ciddiye alan ve eğitimini halen sürdürmekte olan Doğan Cem, aynı zamanda vokal koçluğu ve şan eğitmenliği olarak çalışmalarını sürdürüyor. Pek çok kişiye örnek teşkil eden başarıları ile müziğe yeteneği olan herkesin konservatuar eğitimi alması gerektiğini savunuyor.

Henüz ilkokul 4. sınıftayken müzik öğretmeni tarafından farklı ses tonuyla keşfedilmiş olan Doğan Cem, ilk sıngle olan Sır gibi çalışmasının keyifli bir sürecin başarısı olarak belirtiyor. Müzik kariyerinde profesyonel albüm çalışmalarına devam eden Cem, yakın tarihte çıkması beklenen Boş Laf isimli şarkısının büyük heyecanı içerisinde.

Müzik Listelerinin Ve Gönüllerin Birincisi

Popüler müzik platformlarında yayınlanan şarkıları binlerce kişinin dikkatinden kaçmayan kaliteli sesi ve besteleri ile arkı listelerinin adeta nabzını yokluyor. Müzik eğitim videolarına en çok müziğe yeteneği olan ve bu alanda kendini geliştirmek isteyenlerin ilgi gösterdiğini de belirtiyor. Kendisi de müziğin sonsuz bir olgu olduğuna inanıyor ve bu alanda daha öğrenecek çok şeyin olduğunu düşünüyor.

Müziğe olan tutkusunu ise, yenilenebilir ve insanı her an canlı tutan şarkıların güncel oluşunun kendisinin hayata bağlılığını artırdığını söylüyor.

Instagram: https://www.instagram.com/dogancem/

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13424271/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsDaWlXsSmk6Goqo8tLOsg

Apple Music: https://music.apple.com/ba/album/s%C4%B1r-gibi/1585265192?i=1585265440

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.