DOLAR 32,5514 0.02%
EURO 34,9650 0.29%
ALTIN 2.429,400,27
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nesrin Cavadzade’den Deprem Açıklaması Yapıldı

Nesrin Cavadzade’den Deprem Açıklaması Yapıldı

ABONE OL
Mart 28, 2023 12:47
Nesrin Cavadzade’den Deprem Açıklaması Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’yi yasa boğan depremler 11 ilde ne yazık ki büyük yıkıma yol açtı. Ülke olarak kenetlendiğimiz bu zor günlerde ünlü isimler de depremzedeler için seferber oldu. Bazıları; depremzedeler için yardım malzemesi toplanması için çalışırken bazıları kurtarma çalışmalarına katılmak üzere afet bölgesine gitti Nesrin Cavadzade, önceki gün vale ödeme noktasına kurulan çadırın içerisinde aracını beklerken görüntülendi. Çadır içinde olduğu hatırlatılan oyuncu, deprem üzüntüsünü dile getirdi.

Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek’teki vale ödeme noktasına kurulan çadırın içerisinde aracını beklerken görüntülendi. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası çadır içerisinde olduğu hatırlatılan oyuncu, “Allah kimseyi çadırla sınamasın” diye konuştu.

“YARALARI SARMAMIZ UZUN VAKİT ALACAK”

Cavadzade, “Kırmızı Çocuklar derneğiyle alakalı bir video çekimine gidiyorum. Derneği desteklediğimi ve orada çocuklar için bir oyun atölyesi, depremin kötü etkilerini hem çocuklar hem aileleri için onları uzaklaştırmak için. Böyle bir anonsumuz olacak, ona gidiyorum. Deprem bölgesine gitmeyi planlıyorum. Antakya’ya gitmek istiyorum. Çok üzücü, hepimiz için. Yaraları sarmamız çok uzun vakit alacak” dedi.

“HALA ATLATABİLMİŞ DEĞİLİZ”

Oyuncu, “Sizi nasıl etkiledi?” sorusuna, “Korkunç. Hâlâ atlatabilmiş değiliz. Atlatmak aslında yanlış kelime, çok uzun sürecek bu yaraları sarmak diye düşünüyorum. Hepimiz çok etkilendik. Endişe, korku içerisinde yaşıyoruz. Sadece kendimiz için değil, sevdiklerimiz için” yanıtını verdi.

“KEDİLERİMİ KAYBETTİM”

Hayvanseverliğiyle bilinen oyuncuya kendisi gibi oyuncu olan Ezgi Mola’nın Kahramanmaraş’ta enkaz altından çıkarılan bir köpeği (Zeus) sahiplendiği hatırlatılınca, “Herkesi kaybettim. Benim de böyle bir dönemim oldu. Kişisel kayıplarımın çok olduğu bir sene oldu. 17 yaşındalardı 2 kedim de. 3 ay arayla ikisini de kaybettim. İlk göz ağrım Api’mi, depremden 6 gün sonra kaybettim. Son zamanları hep hastalıkla mücadele ederek, boğuşarak geçiyordu. Zor bir sene oldu. Ezgi, inanılmaz bir kız yani. Hayvanlarla kurduğu ilişki hem benim arkadaşım çok seviyorum. Duruşu, sosyal olaylarda edindiği tavır, hem anlamda çok özel bir insan. Köpeği de gördüm, çok tatlı. Çok iyi bir anne olacaktır” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.