DOLAR 32,3704 0.15%
EURO 34,9663 -0.32%
ALTIN 2.323,840,20
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Qumpara, İş Ortaklarını Qumpara Summit’te Ağırlıyor!

Qumpara, İş Ortaklarını Qumpara Summit’te Ağırlıyor!

ABONE OL
Aralık 15, 2021 12:32
Qumpara, İş Ortaklarını Qumpara Summit’te Ağırlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Qumpara Summit – Smart Shopper Marketing & Beyond etkinliğinde iş ortakları ile bir araya gelen Qumpara, pandemi sonrasında değişen alışveriş alışkanlıklarını ve pandeminin perakende ve hızlı tüketim sektörüne etkilerini 14 Aralık’ta Swiss Otel’de gerçekleştireceği zirvede değerlendirecek. Aralarında, T.C. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yurdakul, Electrolux Pazarlama Direktörü Fatih Şengül, Mindshare CCO Ayşe Ketenci, Duracell Ticari Pazarlama Yöneticisi Canan Uzun gibi birbirinden değerli konuşmacıların yer aldığı zirvede Qumpara, hızlı tüketim sektörü marka temsilcileri ve perakende sektöründen iş ortaklarını ağırlayacak.

14 Aralık’ta gerçekleşecek etkinlikte pandemi sonrası sürecin hızlı tüketim ve perakende sektörüne etkisi, alışverişçiler ve perakendeciler için sürdürülebilirlik konuları konuşulacak. Uzman konuşmacıların sunumlarının hemen ardından Swiss Otel Chalet’de, New Year Happy Hour etkinliğiyle, keyifli sohbetlerle Qumpara Summit sonlandırılmış olacak. Etkinlik canlı olarak yayınlanmamakla birlikte, yapılacak sunumlar etkinlik sonrasında sosyal medya kanalları ve Youtube kanalında paylaşılacaktır.

Etkinlikle ilgili olarak Qumpara’nın kurucularından Nilhan Gür şunları paylaştı: “Covid -19’un hem tüketici olarak bizlere hem de çevreye etkisi devam ediyor. Bireysel ve kurumsal olarak finansal kararlarımız, alışveriş tercihlerimiz, fiziksel dünyada bulunma biçimimizde değişimlerin olduğu bu dönemin öğretilerini, Qumpara olarak hizmet verdiğimiz markalar ve iş ortaklarımız açısından değerlendirmek ve Qumpara olarak iş yapma biçimimize yansıyan faydaları paylaşmak istiyoruz.”

Qumpara gerçekleştireceği bu zirvede, iş ortaklığı yaptığı perakende ve FMCG sektörlerini bir araya getirerek, değişen alışveriş alışkanlıklarına göre sektörü anlama, sektörde rol alma ve yöntem belirleme konularını sektörlerin uzmanlarıyla masaya yatıracak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.