DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Selena Gomez İle Zayn Malik Arasında Aşk Haberleri Çıktı

Selena Gomez İle Zayn Malik Arasında Aşk Haberleri Çıktı

ABONE OL
Mart 28, 2023 12:45
Selena Gomez İle Zayn Malik Arasında Aşk Haberleri Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

One Direction grubunun eski üyesi Zayn Malik’in ünlü şarkıcı Selena Gomez ile aşk yaşadığı öne sürüldü. ABD’li bir kaynak, ikilinin New York Manhattan’daki bir restorana el ele girdiğini ve öpüştüklerini belirtti. Gomez’in Zayn Malik’in 2 yaşındaki çocuğunun annesi Gigi Hadid ile arkadaş olması gündeme geldi.

Gigi Hadid ile Zayn Malik, 6 yıllık ilişkilerini iki yıl önce noktalamıştı. Bu aşkın bitmesi ve evlilik hayallerinin yarıda kalmasının sebebinin Zayn Malik’in Gigi Hadid’in annesi Yolanda Hadid’le kavga etmesi olduğu öne sürülmüştü.

Justin Bieber ve Selena Gomez ise 2012 yılının kasım ayında iki yıllık ilişkilerini bitirdiklerini açıklamıştı. Justin Bieber, 2018 yılında eski sevgilisi Hailey Baldwin ile evlenmişti.

ŞAŞIRTAN ‘AŞK’ İDDİASI

Magazin dünyası şimdilerde çok gündem olan bir aşkı konuşuyor. Bir döneme damga vuran One Direction grubunun eski üyesi Zayn Malik’in şarkıcı Selena Gomez ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

BİRLİKTE AKŞAM YEMEĞİ YEDİLER

The Sun’da yer alan habere göre göre ikili New York’ta samimi bir akşam yemeği randevusuna çıkarak aşklarını duyurdu.

“EL ELE İÇERİ GİRDİLER”

ABD’li bir kaynak ikili için, “Selena ve Zayn el ele tutuşarak içeri girdiler ve öpüşüyorlardı. Çoğu restoran personeli ve restoran müdavimi onları fark etmedi. Birlikte rahat görünüyorlardı ve bunun bir randevu olduğu açıktı” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞININ ESKİ EŞİ

Bu ilişki ilk bakışta normal görünse de bambaşka bir ayrıntı var. Selana Gomez, Zayn’ın iki yaşındaki kızı Khai’nin annesi olan eski model Gigi Hadid ile aynı zamanda arkadaş. Bu ilişki sonrası Gigi Hadid’in nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.