DOLAR 32,3482 0.29%
EURO 35,1415 0%
ALTIN 2.305,771,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Senin Egzersizin

Senin Egzersizin

ABONE OL
Ağustos 22, 2021 12:06
Senin Egzersizin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Senin Egzersizin proje fikri Kurucumuz ve aynı zamanda Koordinatörümüz Gökhan Şenlik tarafından 2016 yılında kurulmuştur. Projenin doğuş’u o yıllarda Sosyal medyada eksik gördüğümüz bir ihtiyacın ilk adımıydı diyebiliriz. Amacımız spora vakit ayıramayan, vakit bulamayan veya kısmi Zamanı olupta bu sürede maksimum fayda elde etmek isteyen kişilere evde spor yaptırmak ve sporu bir yaşam tarzı haline getirmelerini sağlamak.

Kuruluş aşamasında 3 kişi ile başladığımız bu projemizde; bugün itibari ile ekibimizde, Beden eğitimi ve spor öğretmeni, Spor antrenörü, Spor hekimi, Diyetisyen, Reklam uzmanı, Jenerik ve tasarım uzmanı ve de Sosyal medya uzmanı olmak üzere 7 kişilik bir aile olduk. Zamanla büyüyen ekibimizin enerjisi, güçlü bir sinerji oluşturdu ve bu bizlere güç de kattı.

Belirli tarihlerde ‘’Senin Egzersizin haftasonu açık hava sporu‘’ adı altında ücretsiz spor etkinlikleri düzenliyoruz. Bu proğramın planlanması yapıldıktan sonra Sosyal medya hesaplarımızdan duyurusunu yapıyoruz. İstanbulda belirli lokasyonlar ayarlayıp herkesi bu ücretsiz etkinliklerimize davet ediyoruz.

Bunun yanısıra, Büyük firmalar ile partnerlik anlaşmaları sağladık ve bu partnerlerimiz bizim aracılığımız ile farklı zaman aralıklarında hediye, promosyon ve tanıtım aktiviteleri yapmaktadır. Bu firmaların, bizim vasıtamız ile sunduğu hediyeleri  ‘’ Senin Hediyen ‘’ başlığı altında Story’de sormuş olduğumuz soruya doğru cevap veren takipçilerimize gönderdik ve göndermeye devam ediyoruz. 2021 yılı itibari ile Hali hazırda görüşmelerimizin olduğu büyük firmalar bulunmaktadır. 2022 yılı için ise 12 büyük firmayla, daha önce yapılmamış olan farklı bir çok projeyi hayata geçirme görüşmelerini sürdürmekteyiz.

Özellikle pandemi döneminde, bireylerin Bire bir olarak Online özel ders şeklinde evlerinde ki konforu kaybetmeden egzersiz yapabilme imkanına sahip olmaları cazip gelmekte ve bu yönde gün geçtikçe talep artmaktadır. Bu tarz hizmet almak isteyen kişiler,  @seninegzersizin  instagram hesabımızı ekleyip, buradan bizlere ulaşabilir ve profesyonel düzeyde bilgi alabilmektedirler.

İnstagram: www.instagram.com/seninegzersizin

Twitter: www.twitter.com/seninegzersizin

Facebook: www.facebook.com/seninegzersizin

Youtube: http://youtube.com/channel/UCwjeMPFFH23j1-uDGQxJ3Kg

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.