DOLAR 32,5796 0.14%
EURO 34,8956 0.62%
ALTIN 2.435,820,14
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Survivor’da eleme adaları kimler oldu? İşte Survivor eleme adayları

Survivor’da eleme adaları kimler oldu? İşte Survivor eleme adayları

ABONE OL
Nisan 26, 2021 11:54
Survivor’da eleme adaları kimler oldu? İşte Survivor eleme adayları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Survivor 2021, yeni bir dokunulmazlık oyunu ve eleme konseyi ile izleyici karşısına çıktı. Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021’in 25 Nisan tarihli son bölümünde, cumartesi akşamı gerçekleşen market oyunu sonrası ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Aleyna Çalışkan’ı ilk eleme adayı olarak gösterildiği haftada, pazar akşamı ünlüler konseye gitti. Eleme konseyinde en çok ismi yazılan İlayda haftanın ikinci eleme adayı olarak potaya girdi. İsmail ve Dora’nın parkurda yaşadığı tartışma ise farklı bir boyuta geçti.


SURVİVORDA ELEME ADAYI KİM OLDU

SURVİVOR’DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Nefes kesen mücadele sonrası dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde toplandı. İlk olarak ünlüler takımı haftanın değerlendirmesinde bulunarak, hararetli tartışma yaşadı. Daha sonra konseyde yarışmacılar adadan gitmesini istedikleri isim için özel bölümde oylarını kullandı.

Tüm yarışmacıların oylarını vermesinin ardından Acun Ilıcalı tek tek oy sonuçlarını açıkladı.


Bu hafta en çok ismi yazılan isim İlayda oldu. Böylece İlayda haftanın ikinci eleme adayı seçildi. Yarışmacı şaşkın olduğunu ve beklemediğini dile getirdi.

Salı akşamı da bir adayın potaya girmesi ile Survivor’da haftanın elemesi 27 Nisan gecesi gerçekleşecek.


DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Bir hafta daha adada kalmak ve hayallerini devam ettirmek isteyen yarışmacılar ilk olarak avantaj turunda yarıştı. Ünlülerden İsmail – Melis ve Gönüllülerden Steven – Ayşe ikilisi bayrak yarışına çıktı. Bayrak yarışında avantajın sahibi ise ünlüler oldu.


Sonraki turda ise yarışmacılar yeniden mücadele verdi. Ciddi çekişmenin yaşandığı oyunda bazı tartışmalar yaşandı. Dora ve İsmail arasında yaşanan sözlü tartışma tansiyonu yükseltti. Gönüllüler takımı oyunda skoru 5-0 yaparken, ilerleyen dakikalarda skor 7-2 oldu.

Heyecanın eksik olmadığı parkurda gönüllüler, son üç karşılaşmayı alarak skoru 10-7 yaptı. Böylece Survivor’da ikinci dokunulmazlık oyununun sahibi gönüllüler takımı oldu.


DORA VE İSMAİL ARASINDA TARTIŞMA

DORA VE İSMAİL ARASINDA TARTIŞMA

Dokunulmazlık oyununun oynandığı sırada İsmail ve Dora arasında sinirler gelirdi. İsmail’in atışlarda sayı almasının ardından Dora itirazda bulundu. Rakibine cevap veren İsmail “Futbol mu oynuyoruz” diyerek el hareketi yaptı. Bu duruma kayıtsız kalmayan Dora ise karşılık verdi.

İsmail’in Dora’nın üzerine yürümesi sonrası Acun Ilıcalı devreye girdi. Ilıcalı iki yarışmacıyı da uzaklaştırdıktan sonra tansiyon yeniden normale döndü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.