DOLAR 32,3316 0.24%
EURO 35,0686 -0.19%
ALTIN 2.295,570,81
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taze Baharat Elde Etmenin En Şık Yolu

Taze Baharat Elde Etmenin En Şık Yolu

ABONE OL
Aralık 6, 2021 11:56
Taze Baharat Elde Etmenin En Şık Yolu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taze baharatları en pratik şekilde yemeklerle buluşturan Taşev Janti tuz & karabiber öğütücü, hem sofrada hem mutfakta büyük kolaylık sunuyor. Modern cam tasarımıyla her sofraya şıklığı ile eşlik eden Taşev Janti tuz & karabiber öğütücü, baharatların en taze ve sağlıklı halini elde ediyor. 360 derece dönebilen üst mekanizmaya bağlı seramik bıçaklarla baharatları kusursuzca öğüten Taşev Janti, 2 farklı boyutuyla satışa sunuluyor.

Hem sofrada hem de yemek yaparken taptaze baharatları kullanıma sunan Taşev Janti
tuz & karabiber öğütücü, modern cam tasarımıyla göz kamaştırıyor.

Hem sofra hem mutfak olmak üzere 2 farklı boyutuyla satışa sunulan Taşev Janti tuz & karabiber öğütücü, en taze ve sağlıklı baharatlarla yemeklerinize lezzet katıyor. Taşev Janti, 360 derece dönebilen üst mekanizmaya bağlı seramik bıçaklar sayesinde karabiber ve doğal tuz gibi baharatları kolaylıkla öğütmenizi sağlıyor. Dekoratif özelliği ile sofraları şık bir görünüm kavuşturan Taşev Janti tuz & karabiber öğütücü, aynı zamanda ergonomik tasarımıyla yemek masalarında yer kaplamıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.