DOLAR 32,3285 0.23%
EURO 35,0897 -0.14%
ALTIN 2.282,110,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

The Steve Group Dünya’nın En Büyük Bitcoin Etkinliği “Bitcoin 2022” Miami’den Bildiriyor!
  • İlk Haberler
  • Teknoloji
  • The Steve Group Dünya’nın En Büyük Bitcoin Etkinliği “Bitcoin 2022” Miami’den Bildiriyor!

The Steve Group Dünya’nın En Büyük Bitcoin Etkinliği “Bitcoin 2022” Miami’den Bildiriyor!

6-9 Nisan tarihleri arasında Miami’de gerçekleşen Bitcoin 2022, daha fazla özgürlük ve bireysel egemenlik isteyenler için çıktığı yolda dünyanın en büyük Bitcoin buluşmasını gerçekleştiriyor. Etkinlikte The Steve Group adına CEO Derya Türker ve Little HODLer’ın yaratıcısı Lina Seiche yer alıyor.

ABONE OL
Nisan 8, 2022 08:23
The Steve Group Dünya’nın En Büyük Bitcoin Etkinliği “Bitcoin 2022” Miami’den Bildiriyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin 2022, blockchain teknolojisini çevreleyen teknolojik gelişmeleri, finansal güçlendirmeyi konu alan ve kültürlerarası etkileşime olanak sağlayan tarihteki en büyük Bitcoin etkinliği olarak adından söz ettiriyor. Miami’den canlı olarak bu etkinliğini notlarını ise The Steve Group adına Derya Türker ve Lina Seiche paylaşıyor.

 

Bitcoin dünyasının her alanı ayrı ayrı değerlendirilen etkinlik kapsamında lokal ve global kripto para dünyasının en son gelişmeleri aktarılıyor.

 

Etkinliğin en can alıcı günlerinden biri olan 7 Nisan Perşembe’nin en sıcak gelişmeleri ise şöyle:

  • Bitcoin Magazine To the Moon özel sayısında Little HODler çizgi romanına yer verildi.
  • Konferansın en büyük ve ana standı olan Bitcoin Magazine standında satılan Miami HODLers büyük bir ilgiyle karşılanıyor.
  • Kadın kullanıcıların henüz hala erkeklerden sayıca geride olduğu kripto dünyasında, sektör liderlerinden Natalie Brunell kadınlara özel bir brunch düzenledi. Davet kapsamında kripto para dünyasında her gün daha geniş bir topluluk olan kadının yeri üzerine sohbetler gerçekleştirildi.
  • Validus Power Corp yöneticilerinden Greg Foss konuşması sırasında Türkiye’nin ekonomik durumuna da değindi. Foss: ”Türkiye bir G11 ülkesi ama ekonomisi iyi gitmiyor. Bitcoin’e ihtiyaçları var ve bu doğrultuda insanlardan da çok fazla talep var. BTC’yi gelecekteki para birimi olarak düşünmek pek de kötü sayılmaz.” şeklinde konuştu.
  • Miami Belediye Başkanı Francis X. Suarez ise dünyanın politik durumuna değildi. Suarez konuşması kapsamında politik tutumunu şu sözlerle net bir şekilde ifade etti: ”Ukrayna’da olanlar kabul edilemez, biz özgür bir dünya istiyoruz. İnsanların kendi kaderlerini seçmelerini ve yarınlarının dünlerinden iyi olmasını hedefliyoruz, ben de bunun bir parçası olmak istiyorum.”
  • Galaxy Investment Partners CEO’su Michael Novogratz ise Bitcoin dünyasını daha global bir çatıdan değerlendirdi: ”USD diğer para birimlerine göre daha stabil olduğu için diğer ülkelerde Bitcoin daha popüler. Lübnan, Türkiye gibi enflasyonu yüksek ülkelerde BTC’nin daha popüler olmasının nedeni de bu.”
  • Bitcoin altyapı geliştiricisi Samson Mow ise konuşması sırasında dünya çapında üç ayrı bölgede Bitcoin mevzuatında ilerleme olduğunu duyurdu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.